iOS 7.1 face in sfarsit terminalele iPhone 4 utilizabile, iata ce alte noutati aduce aceasta versiune a sistemului de operare (Video)


\

  iOS 7.1 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple si vorbim despre un update intermediar extrem de important pentru noi, compania americana rezolvand o foarte mare parte dintre problemele versiunii initiale ale iOS 7. Printre aceste probleme rezolvate se numara si cele privind performantele terminalului iPhone 4, iar in clipul video de mai sus veti vedea exact cum s-au schimbat lucrurile. Practic Apple a reusit sa faca vechiul sau terminal functional dupa un update la iOS 7, noua versiune a sistemului de operare rezolvand problemele lag-urilor in animatii si a timpilor lungi de asteptare pentru deschiderea unor meniuri, deci daca aveti un iPhone 4, iOS 7.1 este un update pe care nu trebuie sa il ratati.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=A21rY_3Lofg&w=580&h=370]

  Separat de imbunatatirea radicala a performantelor terminalelor iPhone 4, si a tuturor celorlalte iDevice-uri, Apple a implementat pentru utilizatori functia HFP Prompts in Maps care permite aplicatiei Apple Maps sa ofere indicatii pentru navigatie peste cele oferite de sistemul de navigatie al masinii voastre. Practic sistemul de entertainment al masinii va rula prin difuzoare indicatiile oferite prin Apple Maps, peste cele oferite de sistemul sau de navigatie, aceasta functie putand fi activata din Settings>Maps.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hdpy1BwJEDg&w=580&h=370]

  In final avem doua clipuri video care prezinta toate modificarile de design implementate de catre Apple in iOS 7.1 si vorbim despre extrem de multe schimbari. Practic Apple a corectat o buna parte dintre greselile de design facute in prima versiune a sistemului de operare, iar cele mai mari schimbari le veti vedea in interfata aplicatiei Phone, sau in design-ul unor iconite ale aplicatiilor native. iOS 7.1 este disponibil pentru download public, insa instalarea sa va bloca posibilitatea de a efectua jailbreak folosind evasi0n7.