Utilizarea unei carcase cu electrosocuri pentru iPhone te-ar putea duce direct in inchisoare

  De-a lungul timpului diverse tipuri de accesorii au fost lansate pentru iDevice-urile noastre, insa unele dintre ele sunt de-a dreptul periculoase si te pot duce direct in inchisoare. Acest lucru l-a aflat un tanar de doar 14 ani care si-a montat o carcasa cu electrosocuri pentru iPhone, el fiind arestat de catre politie dupa ce unul dintre ofiteri a fost electrocutat in timp ce il perchezitiona pe baiat. Carcasa in care se afla terminalul are montate doua tije metalice prin care transmite curentul electric catre victima, butoanele de volum fiind utilizate pentru transmiterea sa.

A boy who was just 14 years old was caught by police carrying a powerful stun gun made from an iPhone. Police officers at first believed the device was an ordinary phone, and one suffered a painful shock when they were searching the boy, who was also carrying a knife. He was not seriously injured. The dangerous device was found when the schoolboy, who has not been identified, was arrested alongside three other teenagers after a bus driver complained he was subjected to vile racist taunts.

  Acesta este primul caz de acest gen in care un tanar cu o varsta atat de frageda este arestat, insa probabil nu va fi utimul. Avand in vedere ca in China dispozitivele de acest gen pot fi achizitionate fara niciun fel de autorizate de catre orice fel de persoane, este destul de clar faptul ca ele pot ajunge rapid in mainile tinerilor nestiutori, iar ei pot ajunge dupa gratii acuzati de diverse infractiuni. Desi aceste carcase pot fi extrem de utile pentru situatiile extreme in care trebuie sa va aparati, ele se pot activa inopinat si pot rani orice persoana care va atinge iPhone-ul.