iOS 7.1 atrage interesul unui numar extrem de mare de utilizatori

  iOS 7.1 a fost lansat in cursul zilei de luni de catre compania Apple si se pare ca a atras interesul unui numar foarte mare de utilizatori multumita noutatilor implementate de catre compania americana. Vorbim despre atat de multe schimbari incat putem spune ca este una dintre cele mai importante versiuni intermediare ale iOS lansate in ultimii ani, iar asta a motivat zeci de milioane de posesori de iDevice-uri de pe intregul glob sa faca update fara sa stea prea mult pe ganduri.

  In SUA se estimeaza ca 12% dintre posesorii de iDevice-uri au instalat deja iOS 7.1 in propriile terminale, iar in baza cifrelor de utilizare ale iDevice-urilor, vorbim despre peste 5 milioane de utilizatori care au instalat acest update in doar doua zile. La nivel global putem presupune ca lucrurile nu sunt cu mult diferite, iar in aceasta situatie vorbim despre peste 50 de milioane de terminale care au instalat iOS 7.1 in doar doua zile, cifra urmand a creste in perioada urmatoare.

  Pana acum majoritatea utilizatorilor au fost extrem de multumiti de acest update si ma intreb daca in cazul vostru situatia este similara.