iOS 7.1 jailbreak – ATENTIE!

  iOS 7.1 a fost lansat la inceputul acestei saptamani de catre compania Apple pentru toti posesorii de iDevice-uri, iar foarte multi dintre voi astepta deja lansarea unei solutii de jailbreak pentru aceste dispozitive. Problema este ca deocamdata nu se stie ce sanse exista ca o solutie de jailbreak pentru iOS 7.1 sa fie lansata, insa acest lucru nu ii impiedica pe unii sa pacaleasca utilizatorii creduli. In ultima perioada foarte multe website-uri au aparut pe internet si ele vand un untethered jailbreak pentru iOS 7.1, cel putin teoretic, deoarece practic nu vand decat minciuni.

  Uitandu-ma printre website-uri am descoperit si unele gratuite care le cer utilizatorilor sa descarce anumite aplicatii din App Store si sa le utilizeze timp de cateva minute pentru a face jailbreak, insa in realitate totul este o minciuna. Nici zecile de dolari aruncati in vant, nici aplicatiile instalte pentru a pacali Apple ca exista lume interesata de ele nu vor aduce o solutie de jailbreak pentru iOS 7.1 in terminalele voastre, asa ca va recomand sa fiti extrem de precauti, deoarece problemele se pot coplica rapid.

  In general hackerii profita de utilizatorii creduli pentru a le infecta calculatoarele cu malware prin programe false care sunt oferite drept solutii de jailbreak, aceasta metoda se aplica inclusiv pentru iOS 7.1, asa ca va recomand sa fiti extrem de precauti!