Car Mode activeaza functiile de localizare si deschide aplicatia de navigatie favorita atunci cand te urci in masina

  Car Mode este un tweak lansat cu mai bine de un an de zile in urma in Cydia, si actualizat recent pentrua  fi compatibil cu iOS 7, iar cu ajutorul sau puteti activa simultan mai multe functii ale iOS in momentul in care ne urcam in masina. Tweak-ul este special facut pentru soferi si cu ajutorul sau puteti activa functia GPS, functia Bluetooth si puteti deschide aplicatia de navigatie favorita, totul fara ca voi sa treceti manual prin aceste miscari. Tweak-ul are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS, acolo puteti specifica functiile care se activeaza, aplicatia de navigatie care se deschide, totul fiind activat automat in momentul in care iDevice-ul se conecteaza la Bluetooth-ul masinii voastre.

How many times have you gotten in your car and done these actions :

  • Turn Location on
  • Turn Bluetooth ON
  • Turn WIFI Off
  • Turn on your favorite Navigation program.

How Auto Detect Mode works – Leave your Bluetooth ON and Car mode will do the rest, It will AutoDetect BlueTooth connection and will activate those actions for you. Now Car Mode Can play music, close the Navigation app for you run 2 application and enter your setting page first. You can Use Car Mode at your Home, Car and even when getting out to run. Car Mode will save you time ,and get you on the road faster, one care less. 

  Car Mode detecteaza automat conexiunea facuta de catre o masina prin Bluetooth si este capabil sa porneasca rularea melodiilor sau sa inchida aplicatiile de navigatie, el fiind util insclusiv in casa. Car Mode este disponibil pentru 0.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia.