Prima Pagina aplicatii WhatsApp Messenger 2.11.8 update este disponibil in App Store, aduce noutati interesante

WhatsApp Messenger 2.11.8 update este disponibil in App Store, aduce noutati interesante

  WhatsApp Messenger 2.11.8 update a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple pentru posesorii de terminale iPhone si nu, din pacate inca nu avem implementat modulul de apeluri VoIP pe care cei de la Facebook ni l-au promis. Ceea ce avem in acest update sunt o serie de wallpaper-uri noi si noi setari de intimitate disponibil in meniul de setari al aplicatiei, la final ramanand binecunoscutele bug fix-uri care repara diverse probleme de functionare.

 • new wallpapers
 • new privacy settings (Settings > Account > Privacy)
 • bug fixes

  WhatsApp Messenger este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s

Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 23.8 Mb


 • AdrianC

  Nu pot face update-ul.Nu pot accesa appstore.Nu pot dezactiva find my iphone ptr a da restore ptr ca nu se poate conecta la server.Mai intampina cineva aceste probleme???

 • ss33

  am o intrebare: ios 7.1 iphone 4s. desi am setat sa imi dea notificari, nu imi apar decat dupa ce deschid aplicatia. daca e inchis telefonul nu apare nimic in ecranul de lock. Singura sansa saprimesc ceva e daca setez sa-mi dea notificari audio insa nu vreau asta pt ca sunt enervante. Are cineva o idee?

  ps: am facut acum update si incerc sa vad daca s-a rezolvat.

 • Bogdan

  Daca iti faci cont cu un numar nou pe whatsap iti spune ca ai 12 luni de utilizare gratuita, dupa care va trebui sa platesti 1 euro pe an. eu dupa o resoftare am instalat aplicatia din nou si imi spunea ca mai am 8 luni de utilizare gratuita… se pare ca cei de la facebook deja au planuri pentru profit serios.. 1 euro pe an e ok ca si suma, dar nu mi se pare corect sa taxeze, pt asta trebuie sa-mi fac card, sa pun bani pe el si sa platesc. decat sa fac toate astea mai bine renuunt la aplicatie si cred ca sunt multi in situatia mea.

 • Puiu

  Zaone nu mai pot intra in aplicatie, iese singura, scriu din safari acum!

 • Liviu

  Au schimbat si iconita… nu mai este verde aprins, este la fel ca phone si messages din ios 7.1…. foarte prompti !

 • Robert

  O versiune desktop ar fi ideala. De aceea prefer Hangouts.