Prima Pagina Apple iPhone 6 – partenerii Apple se pregatesc pentru a incepe productia viitorului...

iPhone 6 – partenerii Apple se pregatesc pentru a incepe productia viitorului terminal

  Desi iPhone 6 este pregatit pentru o lansare ce urmeaza sa aiba loc in a doua parte a acestui an, un partener al celor de la Apple a inceput deja sa faca primele pregatiri pentru fabricarea dispozitivului. Mai exact, cei de la Pegatron se pregatesc sa inceapa productia noului terminal in urmatoarele doua luni de zile, cel mai probabil in perioada mai – iunie, ei adunand acum toate componentele necesare fabricarii. Se zvonea inca de acum cateva luni de zile ca Pegatron ar urma sa fabrice jumatate dintre terminalele iPhone 6 vandute de catre Apple, iar acest lucru se adevereste acum.

  Desi acum nu se stie exact cate unitati ar urma sa produca cei de la Pegatron, este cat se poate de clar faptul ca ei vor produce iPhone 6 si asta in ciuda faptului ca pana in prezent Apple oferea aceste comenzi doar celor de la Foxconn. Probabil din dorinta de a avea mai multe unitati disponibile pentru lansare, compania americana a oferit comenzi si producatorilui care fabrica in general tablete iPad sau iPhone-uri din segmentul secund, insa adevarul il vom afla abia peste cateva luni de zile.

 • frantZ

  Are tenta de htc daca asa va fi in final , trebuie neaparat sa vina cu ceva ” strong ” au cam ramas mult in spate fata de competitori !!

 • Angelin

  @frantZ: pfahahahhaa cea mai tare duma care am auzito azi:))))

 • Sorin

  Daca va veni cu 4.7″ tehnologia display’ului care se zvonea acum cateva saptamani cea inclusa si in kindle, bezel free si safir…sunt mai mult ca sigur ca va avea un boom asa cum a fost primul iphone si iphone 4. Chiar au nevoie de asta…cel putin bezel free ar fi primii care l-ar adopta si lumea sigur va aprecia.

 • daniel22

  @frantZ bravo ma bobita , daca au ramas in urma ia-ti un htc si sigur vei tine pasul cu noi :))

 • Andrei Tod

  Nu inteleg de ce credeti conceptele astea fara home button si comentati aiurea ca arata ca HTC.Pana o sa vezi produsul final mai sunt cel putin 2 luni cand incepe productia si vor fi leakuri cu imagini adevarate.Rabdare si intrebati-va cand a semanat un iPhone in materie de design cu competitorii(niciodata).

 • iPadever

  Da mai frantZ, d-aia e HTC pe marginea falimentului, ca s-a luat Apple dupa ei…

 • bebeboss

  Probabil nu are bani de iphone si din cauza asta vorbeste……

 • bebeboss

  Nu stiti vorba aia cu vulpea care nu ajunge la struguri……