Prima Pagina Apple iPhone 5C 8 GB este smartphone-ul de top cu cel mai putin...

iPhone 5C 8 GB este smartphone-ul de top cu cel mai putin spatiu de utilizare oferit clientilor

  Acum cateva saptamani de zile v-am spus ca Samsung Galaxy S4 este smartphone-ul de top care ofera cel mai putin spatiu de utilizare pentru clienti, insa multumita Apple, un alt terminal preia acest titlu al rusinii. Conform primelor verificari facute pentru noile terminale ale celor de la Apple, iPhone 5C 8 GB ofera doar 4.9 GB spatiu utilizabil pentru instalarea de aplicatii, 3.1 GB fiind ocupati de catre sistemul de operare. Avand in vedere ca instalarea diverselor aplicatii Apple poate ocupa cativa GB de spatiu din terminale, restul spatiului ramas fiind insuficient pentru continut multimedia.

  Daca adaugam la toate acestea si faptul ca noi nu putem extinde spatiul de utilizare folosind carduri SD sau microSD, atunci lucrurile se complica si mai mult. Din pacate Apple a gandit acest dispozitiv doar pentru cei care isi doresc sa aiba telefoane la preturi cat se poate de mici, desi iPhone 5C nu este nici pe departe atat de ieftin precum ati crede, rabatul facut in ceea ce priveste spatiul de utilizare urmand a se “intoarce” impotriva Apple mai tarziu, cand utilizatorii realizeaza ca dispozitivele sunt aproape inutile.

 • frantZ

  Din start e un fiasco total !!!

 • amfetamin

  Ar trebui sa se bage o lege ca sa oblige producatorii sa scrie pe cutie exact cat spatiu de stocare ofera minim(in functie de update-urile viitoare,care poate varia),in cazul lui 5c de exemplu sa scrie,eu stiu “4.8 GB”,astfel ca in viitor sa zicem ca IOS 8 va avea 3.2 Gb sa fie valabil faza cu 4.8. Sau ma rog,macar sa-l rotunjeasca in sus sau in jos,de ex in cazul de fata(5C) sa scrie 5GB si nu 4.8 ca suna mai bine,dar nicidecum 16!!

 • Florin

  Da, pai si eu cand mi-am luat primul iphone, ziceam ca unul de 16 gb e de ajuns, dar ulterior am constatat ca nu mi-e de ajuns, de multe ori fiind nevoit sa sterg unele aplicatii sau fotografii, daca unul de 16 nu e de ajuns, cu unul de 8 gb chiar nu poti face mare lucru

 • Rockafeller

  ce să faci cu 4,9 GB pe un smartphone bun în ziua de azi? de 1,5 GB bagi aplicațiile must have apoi vreo 2 GB de muzică și mai ai 1 GB pentru alte aplicații – cam strâmtorare

  și iPhone 5C nu e un smartphone de top, e acolo la granița medium-high, plasticul trăgându-l în jos

 • kelu88

  hm!dupa ce si asa butoanele de lock si volum sunt VARZA mai pui si faptul ca are doar 5gb!nici 200 euro nu a.si da nou pe el!! :)))

 • kelu88

  raman p iphone.ul meu 5 cu toate k saracu’ e busit si tavalit de zici ce-i aia!

 • cinev

  Pai samsung-ul era in tot in ceea ce priveste cel mai mic spatiu si anume de cativa giga amarati.
  Numai ca plasticaria aia de android mai suporta si microsd pana la 64GB.
  Deci nu poti compara mere cu pere…

 • Dany

  Da astia de la Apple chiar nu stiu cand sa se oprească …….. Ridicol sa scoti un telefon foarte scump cu 3 giga amărâți