Jimmy Fallon prezinta una dintre cele mai interesante aplicatii pentru iPad (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=cU-eAzNp5Hw&w=580*h=370]

  Jimmy Fallon este unul dintre cei mai populari prezentatori americani, iar in emisiunea din cursul noptii trecute a folosit o aplicatie extrem de interesanta pentru a demonstra cat de utile sunt tabletele iPad, in special pentru muzicieni. Folosind aplicatia Loopy HD, a inregistrat parti ale refrenului unei melodii si le-a rulat intr-un loop constant, cantand peste ele alte parti ale refrenului, rezultatul final fiind extrem de interesant si imposibil de obtinut intr-o maniera asemana fara software de acest gen.

  La fel de interesant precum demonstratia este si faptul ca Tim Cook promoveaza materialul facut de catre Jimmy Fallon si va recomand sa incercati aplicatia daca vi se pare interesanta.

4 COMENTARII

  1. nu-si are loc ironia intr-un astfel de moment superb, dar de ce nu au luat un samsung pro sau cum ii spune? mai luat si 100.000 $ lejer pt un moment ca asta ! dar crezi?, nu erau siguri ca mai exista un moment ca asta cu alta tableta instabila si de calitate indoielnica! daca la telefoane pentru mine exista Nexus (il ador cu toate ca am ip5s) la tableta nu e decat si doar ipad pe lumea asta!