Prima Pagina Camera HTC One M8 vs iPhone 5S vs Samsung Galaxy S4 vs Samsung...

HTC One M8 vs iPhone 5S vs Samsung Galaxy S4 vs Samsung Galaxy Note 3 vs Nokia Lumia 1520 – comparatia camerei

  Daca tot a fost lansat HTC One M8 oficial in lumea intreaga, iata ca apar si primele comparatii in ceea ce priveste camera noului terminal si cele ale iPhone 5S, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Note 3 si Nokia Lumia 1520. Conform celor de la HTC, noul HTC One M8 are doua camere Ultrapixel implementate in carcasa dispozitivului, ele avand un senzor de imagine cu 2.0 um de 1/3 inch cu f/2.0 aperture, lentilele avand 28mm. Desi specificatiile in sine sunt interesante, ramane sa alegeti voi care dintre cele 5 terminale inregistreaza poze mai bine.

  In toata succesunea de mai jos, avem pozele in formatul urmator: HTC M8, prima din serie, urmata de cele ale iPhone 5S, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Note 3 si Nokia Lumia 1520.

 • mih

  cel putin pe mine camera nu ma mai convinge cind doresc sa cumpar un nou smartphone

 • Gyany

  Ieri am mers la Apple Store, deoarece cand accesam camera la 5s, se vedea o pata mica neagra pe ecran, insa daca schimbam pe video sau celelalte optiuni de film, nu se mai vedea.
  Si fara sa stea pe ganduri, am primit un nou 5s auriu.
  Asta este lucrul care Apple primeste credit de la mine.
  De cand am 5s, Apple mi-la schimbat de doua ori.
  Nu cred ca in Romania primeam iar nou, si gratis.
  5s este super, numai un pic mai mare daca ar fi fost, sper ca urmatoarele sa fie.
  Si inca o bucurie mi-a facut schimbarea asta, deoarece 5s care mi-la schimbat, facusem update la 5.1, si ami paruse rau, deoarece nu mai exista momentan jb, si asta nou pe care mi-la schimbat, are 5.0.4

 • Amfetamin

  @Gyany: ba iti schimba si la noi,cel putin la Vodafone da,eu mi-am schimbat 4S-ul odata,soția de 3 ori(probleme cu wifi,nu se mai conecta). Ai vrut sa scri 7.1 si 7.0.4 ca nu exista IPhone 5S cu 5.0.4 sau 5.1 pe el.

 • Gica

  Gyany, la 5s ai avut defecte doua aparate din trei? Adica o rata de rebutare de 66%? Ori esti tu ghinionist ori 5s e prafff.

 • Adrian

  e praf el

 • cristi

  Htc-ul este castigator la foto. @Gyanu, daca schimbam de atatea ori iphoneul, as fi fugit de apple ca dracu’ de tamaie

 • Matzero

  Jet vulpilor.

 • mario

  HTC e cel mai slab, era de așteptat cu acea camera

 • Gyany

  Amfetamin, asa-i cum zici 7.0.4