iPhone 6 dimensiuni si design

  In cursul zilei de ieri a aparut pe internet primul prototip al iPhone 6 si vorbim practic despre o matrita produsa de catre o companie japoneza care fabrica diverse carcase pentru iDevice-uri. Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus este acest prototip, el oferind posibile detalii despre dimensiuni si design pentru iPhone 6, primele de acest gen. Producatorii de carcase au, de obicei, acces la schite ale noilor iPhone-uri cu multe luni inainte ca ele sa apara pe piata si produc diverse carcase pentru lansarea oficiala, asa ca acum ma putea vedea pentru prima oara noile dimensiuni ale iPhone 6.

  Acest prototip al iPhone 6 este mai inalt decat iPhone 5S si pare a fi putin mai lat, Apple evitand sa implementeze ecranul pe intreaga suprafata a panoului frontal. In aceeasi masura observam ca panoul frontal nu contine modificari, cel putin in aparenta, insa interesant este ca Apple ar urma sa implementeze un nou flash LED circular pentru camera. Desi deocamdata nu stim cat de mult adevar exista in spatele acestui prototip, exista sansa ca Apple sa renunte la truetone flash LED-ul din iPhone 5S pentru un altul nou.

  Acestea fiind spuse, in urmatoarele luni ni se va contura o imagine completa pentru iPhone 6 si totul in baza a ceea ce ne vor oferi diversii producatori de carcase.