Samsung Galaxy S5 este doar o bucata de plastic iefin conform CEO-ului HTC

  Lansand HTC One M8, compania HTC atrage atentia asupra sa si in alte moduri care nu au legatura neaparata cu aducerea dispozitivului pe piata, CEO-ul sau, Jason Mackenzie, sustinand ca Samsung Galaxy S5 este doar o bucata de plastic iefin. Afirmatiile au fost facute de catre CEO in cadrul interviurilor acordate dupa prezentarea noului HTC One M8, el afiramand totodata ca HTC este o companie concentrata pe dezvoltarea de produse care au un design grozav, in timp ce Samsung este concentrata pe investirea in promovare.

We’re a company that invests in our customers and delivers a beautifully designed product that you can feel proud of. Samsung is a company that’s focused on investing in advertising. I think they play to their strength: they say, ‘we have a lot of cash, let’s go out and paint the world blue.And I think that’s evident when you look at that product. If you want to buy a product built out of cheap plastic, there’s a solution for you. But we’re going after a different customer, someone who wants the best.

  Practic acum CEO-ul celor de la HTC incearca sa arate lumii intregi ca a sa companie adopta o atitudine similara celei adoptate de catre Apple cu foarte multi ani in urma. HTC se concentreaza in sfarsit pe conceperea de produse cu un design grozav, insa acesta nu este cel mai important lucru al unui smartphone, experienta de utilizare fiind mult mai importanta, foarte multi utilizatori criticand HTC-ul pentru o experienta proasta de utilizare a terminalelor.