Prima Pagina Apple Guvernul rus renunta la utilizarea tabletelor iPad temandu-se sa nu fie spionati

Guvernul rus renunta la utilizarea tabletelor iPad temandu-se sa nu fie spionati

  Guvernul rus preia exemplul celor din Marea Britanie si alege sa renunte la utiliziarea tabletelor iPad temandu-se sa nu fie spionati de catre NSA sau alte agentii guvernamentale americane. Tabletele iPad au fost deja inlocuite cu tablete produse de catre compania Samsung, diferenta dintre ele fiind ca agentiile de informatii ruse au putut modifica Android-ul instalat in ele pentru a il securiza suplimentar, lucru imposibil de facut, teoretic, in cazul iOS-ului celor de la Apple.

Some of the information at government meetings is confidential in nature and these devices fully meet these demands and have gone through the strictest system of certification. American special services… will significantly increase the volume of information they intercept (which) of course causes serious concern to many governmental clients.

  Schimbul vine cel mai probabil in urma sanctiunilor impuse de catre SUA impotriva Rusiei pentru anexarea regiunii Crimeea, rusii incercand sa inlature produsele companiilor americane din agentiile guvernamentale si nu numai. In viitorul apropiat vom vedea, probabil, miscari mult mai importante in ceea ce priveste respingerea tehnologiei americane si alegrea celor produse de catre asiatici, totul intr-o incercare de discreditare a valoarii produselor americane.

 • Pepsi

  Abia astept sa vad o tableta facuta de rusi!

 • RaduD

  Sau o varianta ruseasca de Android…!

 • villman89

  În Rusia dispozitivele utilizează oamenii 🙂

 • Nimeni

  Este cam fortata legatura dintre renuntarea la Apple si problema Crimeei. Nu uitati ca si americanii se cam socotesc sa renunte la Apple in favoarea Samsung sau LG. Pai atunci ce o sa ziceti, ca e din cauza problemei mexicane?
  Sau avem o problema in a recunoaste ca Androidul e mai sigur?

 • Terrymada

  Android sigur??? Pfff… Nici nu imi vine sa cred ce ai spus mai Nimeni:))))