iWatch nu este un motiv suficient de bun pentru a convinge celebre companii producatoare de ceasuri sa colaboreze cu iWatch

  Acum cateva saptamani ed zile v-am spus ca Apple ar incerca sa convinga unii producatori elvetieni de ceasuri sa o ajute la procesul de dezvoltare al iWatch sau sa-i licentize brand-ul pentru vanzarea smartwatch-ului. In ciuda ofertelor facute de catre compania Apple niciun producator de ceasuri nu s-a aratat interesat de o colaborare, CEO-ul Swatch confirmand ca a sa companie a primit multiple oferte de colaborare din partea unui numar mare de companii, printre care se afla si Apple, insa interesul privind posibile colaborari este deocamdata redus.

We have been in discussions – not ever initiated by us – with practically all players in smart wearables up until today,” Swatch chief executive Nick Hayek told the Financial Times. “However, we see no reason why we should enter into any partnership agreement.” “Apple has contacted some of my employees – I saw the emails personally,” Mr Biver told a Swiss publication, claiming that all those who had been contacted refused the iPhone maker’s advances.

  CEO-ul Swatch nu doreste sa colaboreze cu Apple deoarece intentioneaza sa isi protejeze inovatiile privind design-ul sau autonomia bateriei ceasurilor Swatch, el criticand public iWatch-ul celor de la Apple. Separat de CEO-ul Swatch, presedintele diviziei de ceasuri si bijuterii al Moët Hennessy – Louis Vuitton a declarat ca Apple a incercat fara succes sa “fure” cativa angajati ai companiei, toti angajatii refuzand sa-si paraseasca actualele job-uri pentru a lucra la viitorul iWatch.

  Desi Apple incearca din rasputeri sa obtina oameni  cu experienta pentru dezvoltare unui smartwatch cu adevarat inovator, pana acum compania nu a reusit sa convinga alte persoane in afara celor specializate pe fitness.