donTouch impiedica deschiderea aplicatiilor din Springboard cu un simplu gest (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=X38e_HG8h20&w=580&h=370]

  donTouch este un tweak disponibil de ceva vreme in Cydia si actualizat pentru a fi compatibil cu iOS 7, el permitandu-ne sa activam un sistem de protectie pentru aplicatii cu un simplu gest. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca tweak-ul functioneaza cu ajutorul plugin-ului Activator, iar in momentul in care intreprindem un gest in  Springboard el impiedica deschiderea vreunei aplicatii disponibile in iDevice-urile noastre, exceptie facand cele deschise deja.

Compatible with iOS5, iOS6 and iOS7. Compatible with any iDevice (iPad & iPhone). Activator plugin to lock/unlock springboard app launch. You don’t want people launch applications while your iPhone lie around? Lock springboard application launch except already opened applications! No new icons are added to your homescreen. You can configure the activation event from Activator in Settings app, and further options in the donTouch entry in Settings.

  Pentru a dezactiva sistemul, donTouch trebuie dezactivat facand un simplu gest in Springboard, totul revenind la normal. donTouch este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.