Iata cum sunt inregistrate brevetele de inventie si ce reprezinta ele (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ax7QHQTbKQE&w=580&h=370]

  Avand in vedere numeroasele procesle privind drepturile de proprietate intelectuala care sunt deschise in instantele din SUA, un centru juridic din SUA a conceput clipul video de mai sus care prezinta modul in care sunt inregistrate brevetele de inventie si ce reprezinta ele. Clipul video a fost facut in ideea de a ajuta juratii proceselor sa inteleaga ce este un brevet de inventie si cum se obtine el, totul pentru ca deciziile date de catre ei sa fie cat se poate de juste.

This brief video provides jurors in a patent case an explanation of what a patent is and the process for obtaining it. It has been carefully crafted, in consultation with judges and members of the bar, to present a balanced view of the patent process, but individual judges will want to review it carefully and consult with counsel before deciding whether to use it in a particular case. (August 2013) A sample patent, developed to accompany the video, is also available http://www.fjc.gov/public/pdf.nsf/lookup/PatentSystemSample2.pdf/$file/PatentSystemSample2.pdf .

Acest clip video ar trebui prezentat in fata juratilor multor procese din SUA, inclusiv cele in care sunt implicate Apple si Samsung, iar partea interesanta este ca Samsung nu doreste ca el sa fie aratat juratilor. Avocatii asiaticilor se opun prezentarii sale deoarece in clip sunt prezentate cateva produse Apple, clipul sugerand ca ele sunt inovative si ca pot fi brevetate, Samsung sustinand ca aceasta idee nu trebuie implementata in mentalul colectiv.

1 COMENTARIU