Prima Pagina iPad Air Samsung Galaxy Tab 4 apare in primele imagini

Samsung Galaxy Tab 4 apare in primele imagini

  Samsung Galaxy Tab 4, o competitoare pentru iPad Air si viitorul model principal al iPad, este prezentata intr-o serie de prime imagini aparute in cursul acestei zile pe internet. Atat versiunea cu ecran de 10.1 inch, cat si cea cu ecran de 7 inch ale Samsung Galaxy Tab 4 au aparut astazi pe internet, iar imaginile par a fi unele de prezentare facute de catre cei de la Samsung, semn ca produsele sunt pregatite pentru lansare. De indata ce vor fi disponibile, ele vor concura cu iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina, Samsung reusind sa-si creasca substantial vanzarile de tablete in baza acestei serii.

The devices are rumored to feature a 1.2GHz quad-core processor with 1GB of RAM for the 7.0 model and 1.5GB of RAM for the 10.1 model. They will reportedly come with 16GB of internal memory and the option to use up to 64GB microSD cards. The 7.0 model is said to feature 3MP and 1.3MP cameras; whereas, the 10.1 model is believed to feature 8MP and 3MP cameras.

  In ceea ce priveste hardware-ul Samsung Galaxy Tab 4, vorbim despre un procesor quad-core de 1.2 GHz cu 1 GB RAM pentru modelul cu ecran de 7 inch si 1.5 GB RAM pentru modelul de 10.1 inch, fiecare model avand camere diferite. Nu se stie deocamdata la ce pret urmeaza sa fie disponibile tabletele pe piata, insa e putin probabil sa existe o diferenta mare fata de modelele anterioare.

 • Andy

  Am un coleg care are o tablet samsung galaxy tab3 pe care a dat 750 ron si pot spune ca tableta prietenei mele( un serioux ordinar la 200 ron) se misca mult mai bine decat decat samsungul respectiv.

 • Gica

  Andy, este foarte normal ca un Tab 3 care are procesor dual core sa se miste mai slab decat un Sirioux quad core.
  Dar gama Galaxy Tab nu este la concurenta cu produsele Apple pentru ca sunt entry level-uri. Un Tab 3 de 7 inch costa 500 de lei, nu concureaza cu iPad mini Retina care costa 1800 de lei. Variante wifi.
  Gama high end de la Samsung sunt tabletele Note, astea intra la concurenta.

 • kelu88

  poate sa intre la concurenta ce o vrea ei ca tot de cacat raman!acelasi aspect si NIMIC schimbat!

 • seby

  Nici-o firma NU mai e capabila sa vina cu ceva nou , toate scot aceleasi chestii cu mici schimbari la interior…….

 • real

  @andy
  nu mai vb aiurea
  am un coleg care are un var si o facut teste cu tabul si e varza
  faceti voi teste si dupaia vb,
  toti sunt mari cunoscatori dar nu detin produsul in sine

 • Nimeni

  @kelu88 : cum iti permiti sa spui ca produsele Apple sunt de cacat pe un blog dedicat idevice-urilor? Sa-ti fie rusine.

 • Ovidiu

  Din articolul asta cele mai tari sunt comentariile :))