Prima Pagina Android Vodafone vinde iPhone decodat chiar si la abonament

Vodafone vinde iPhone decodat chiar si la abonament

15

  Vodafone Romania vinde iPhone decodat la abonament, operatorul de telefonie mobila oferind discret aceste terminale utilizatorilor inca din luna decembrie a anului trecut. iPhone 5S, iPhone 5C, probabil iPhone 5 si iPhone 4S decodate sunt vandute de catre Vodafone incepand cu luna decembrie a anului trecut, terminalele fiind puse in vanzare fara ca operatorul sa anunte public acest lucru sau sa promoveze modificarea in vreun fel. Acelasi lucru este valabil si pentru alte telefoane mobile, smartphone-uri Android decodate sunt vandute la Vodafone impreuna cu abonamente.

  Informatia am primit-o de la un angajat al celor de la Vodafone, am confirmat-o cu putina insistenta si la serviciul lor de relatii cu clientii, asa ca este sigura. Desi orice iPhone cumparat la pret standard poate fi decodat gratuit, Vodafone vinde iPhone decodat chiar si la abonament, asa ca indiferent cum achizitionati un iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 4S si, probabil, iPhone 5 de la operator, terminalul va fi decodat chiar din momentul achizitiei.

  Prin aceasta schimbare Vodafone se alatura Cosmote-ului care vinde toate telefoanele decodate inca de la bun inceput, iar mingea este in terenul celor de la Orange. Orange Romania comercializeaza doar terminale codate si acest lucru s-ar putea schimba extrem de rapid in viitorul apropiat avand in vedere modificarea politicii de vanzari a celor de la Vodafone.

  Luand in considerare aceasta schimbare a politicii, puteti incerca sa verificati daca puteti decoda gratuit la Vodafone orice iPhone sau telefon codat.

15 COMENTARII

 1. “Orange romania vinde doar telefoane decodate” ai vrut sa spui doar codate.

 2. Eu daca am iphone 5s la abonament luat de cand a aparut in Romania oficial,asta insemnad undeva in Noiembrie, inseamna ca este decodat?

 3. Sincer sa fiu mi se pare o prostie totala sa codezi un terminal, oricare ar fi el. Atata timp cat am platit o suma pe telefon si voi plati 2 ani abonament , ce ii mai intereseaza pe operatori daca voi folosi sau nu abonamentul in acel terminal ?

 4. Am orange de 7 ani, dar cred ca voi trece la vodafone. Bun pont! Orange cu abonamentele sunt foarte varza. Iar faza cu decodatul telefoanelor este binevenita din partea vodafone!

 5. Orange e o companie prea jegoasa ca sa faca acest lucru 🙂 si mai cer si 100 euro daca vrei sa il decodezi 🙂 daca nu începe sa isi mai dreseze angajații si sa ii învețe ce înseamnă bunul simt o sa se ducă in cap 🙂

 6. Asa e orange vinde doar telefoane codat.. dar daca il iei la liber poti sa ceri cod gratis.

 7. Vodafone e varza in relatia cu, clientul fata de orange, telefoanele subventionate de la vodafone sunt la acelasi pret cu cele ale “baietilor”, desi abonamentul principal il am la vodafone nu va recomand trecerea doar pentru gaselnita asta….Are si orange-u “mortii lui prin dulap” dar mi se par mai flexibili im relatia cu, clientul….

 8. este adevarata informatia.eu am luat un 5s in ianuarie si-am bagat absolut intamplator un sim de rds si-am avut placuta surpriza ca tel sa fie decodat.

 9. cum pot verifica daca e sau nu codat fara o cartela de la alt operator?

  merci

  ps: am 5s luat pe 3 dec la vdf

 10. @mihai telefonul luat pe abonament nu este proprietatea ta, este un “imprumut” pana la terminarea celor 2 ani, apoi poti spune ca este al tau. Asa ca ei isi rezerva dreptul de a coda/decoda terminalul.

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here