Vodafone vinde iPhone decodat chiar si la abonament

Vodafone Logo

  Vodafone Romania vinde iPhone decodat la abonament, operatorul de telefonie mobila oferind discret aceste terminale utilizatorilor inca din luna decembrie a anului trecut. iPhone 5S, iPhone 5C, probabil iPhone 5 si iPhone 4S decodate sunt vandute de catre Vodafone incepand cu luna decembrie a anului trecut, terminalele fiind puse in vanzare fara ca operatorul sa anunte public acest lucru sau sa promoveze modificarea in vreun fel. Acelasi lucru este valabil si pentru alte telefoane mobile, smartphone-uri Android decodate sunt vandute la Vodafone impreuna cu abonamente.

  Informatia am primit-o de la un angajat al celor de la Vodafone, am confirmat-o cu putina insistenta si la serviciul lor de relatii cu clientii, asa ca este sigura. Desi orice iPhone cumparat la pret standard poate fi decodat gratuit, Vodafone vinde iPhone decodat chiar si la abonament, asa ca indiferent cum achizitionati un iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 4S si, probabil, iPhone 5 de la operator, terminalul va fi decodat chiar din momentul achizitiei.

  Prin aceasta schimbare Vodafone se alatura Cosmote-ului care vinde toate telefoanele decodate inca de la bun inceput, iar mingea este in terenul celor de la Orange. Orange Romania comercializeaza doar terminale codate si acest lucru s-ar putea schimba extrem de rapid in viitorul apropiat avand in vedere modificarea politicii de vanzari a celor de la Vodafone.

  Luand in considerare aceasta schimbare a politicii, puteti incerca sa verificati daca puteti decoda gratuit la Vodafone orice iPhone sau telefon codat.