Lensbaby aduce un nou mod grozav de a inregistra poze folosind un iPhone (Video)

  Lensbaby este un proiect al kickstarter care are rolul de a ne aduce un nou tip de lentila atasabila terminalelor noastre iPhone, iar cu ajutorul sau putem face tot ceea ce vedeti deja in clipul video de mai sus. Practic vorbim despre posibilitatea de a inregistra poze sau clipuri video facand o focalizare in orice parte a imaginii dorim noi, lentila impreuna cu o aplicatie speciala permitandu-ne sa alegem locaul in care dorim sa facem focalizarea pozelor inainte de a le inregistra folosind terminalele noastre.

Take beautiful, creative images that have a “sweet spot” of focus surrounded by blur with Lensbaby’s first lens for iPhones. Our Sweet Spot Lens (patent pending) for iPhone 4s, 5, 5s, and 5c lets you focus on one point of your image (which we call the Sweet Spot of focus) with the outer edges falling off into gradually increasing blur.

  Lentilele Lensbaby sunt special concepute pentru a fi atasate cu magneti in jurul camerei terminalelor noastre, un inel metalic trebuind lipit pe terminal pentru a permit atasarea lentilei. Partea interesanta este ca accesoriul este conceput intr-un asemenea mod incat el permite atasarea altor lentile peste el, deci vorbim despre un dispozitiv complex care va costa 70$ in momentul lansarii, daca proiectul va fi finantat cu succes.