Prima Pagina aplicatii NAVIGON Europe si NAVIGON Eastern Europe sunt disponibile la PRET REDUS

NAVIGON Europe si NAVIGON Eastern Europe sunt disponibile la PRET REDUS

    Navigon este unul dintre cele mai populare sisteme de navigatie GPS pentru iDevice-uri, iar incepand de astazi el poate fi cumparat la pret redus din App Store-ul companiei Apple. Compana dezvoltatoare a aplicatiilor ofera la pret redus toate titlurile din oferta sa, astfel ca indiferent ce ati alege, veti avea parte de nu software cu harti offline care va poate ghida prin orice oras din Romania sau Europa. Pentru Romania aceasta solutie de navigatie s-a dovedit a fi superioara alternativelor, inclusiv aplicatiilor gratuite precum Google Maps sau Apple Maps, posibilitatea de a utiliza hartile offline reprezentand un factor extrem de important.

With NAVIGON you can turn your iPhone or iPad into a fully functional mobile navigation system. Thanks to a faithful adaptation of the menu functions, the app fits in seamlessly with the iOS operating concept and can be installed on any iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 or iPad device (the navigation function is only available on the iPad WiFi +3G). 

  Daca sunteti interesati de Navigon, atunci va spun ca Navigon Europe si NAVIGON Eastern Europe sunt disponibile la PRET REDUS in perioada urmatoare in App Store, asa ca ar fi bine sa beneficiati de ocazie pentru a il achizitiona.


Pretul initial:
89.99€
Numele:
NAVIGON Europe

59.99

s

Developer: Garmin Wuerzburg …
Universala
Categoria: Navigation


Descriere: With NAVIGON you can turn your iPhone or iPad into a fully functional mobile navigation system. Thanks to a faithful adaptation of the menu functions, the app fits in seamlessly with the iOS operating conc…


Dimensiunea aplicatiei este: 48.2 Mb


Pretul initial:
69.99€
Numele:
NAVIGON Eastern Europe

49.99

s

Developer: Garmin Wuerzburg …
Universala
Categoria: Navigation


Descriere: With NAVIGON you can turn your iPhone or iPad into a fully functional mobile navigation system. Thanks to a faithful adaptation of the menu functions, the app fits in seamlessly with the iOS operating conc…


Dimensiunea aplicatiei este: 48.2 Mb


 • mariusmuntean

  fata de copilot e mega scump.

 • Vic

  Mai bine fara update IOS 7.1 (vorbesc de la iphone 4s in sus, unde modificarile noului IOS nu se simt, ca si rapiditate ) , si cu jailbreak instalat, de la AppCake orice soft de navigatie se poate descarca gratuit , chiar si NAVIGON sau IGO !

 • Vic

  AppCake , IOS 7.0.6 —> gratuit orice chiar NAVIGON

 • viorelgn

  🙂

 • csi02

  Îmi cer scuze de Offtopic dar aş cere câteva păreri celor care au testat Sygic ca şi navigaţie şi ce păreri aveţi! Vă mulţumesc!

 • Tonic

  @csi02 folosesc sygic de 4 luni sunt foarte multumit nu am avut probleme cu el iar Hudul este extrem de bine venit se vede perfect pe parbrizul masini 🙂

 • TheJudge77

  jailbreak – appaddict – aplicatii gratis 🙂

 • Radu

  Zaone am si eu o intrebare.Pana la ce data este redus Navigonul.

 • @Radu: No idea..

 • seby

  @Radu pana pe 21 Aprilie 2014 este oferta….
  Eu l-am cumparat de mult si e extrem de bun , nu are rost sa intru in amanunte , doar atat , EXTRAORDINAR…..
  Pentru colegul care intreaba de Sigyc , il am de 1 an si pe el si e destul de bun mai ales pentru banii care ii cere , dar este mai putin bun in europa de est , adica pe la noi si sa nu dai bani pe alte optiuni de la ei ca nu merg bine deloc , dar gps-ul in sine e foarte bun pentru pretul care il cer ei.

 • Radu

  Am avut jb si l-am luat gratis , dar acum am renuntat la jb si vreau sa-l cumpar deoarece este foarte bun.Multumesc Seby foarte mult.

 • Lukas

  Buna ziua,folosesc Navigonul in strainatate dar am o problema ma tot baga pe “coclauri” si drumuri greu accesibile,se poate seta cumva sa merg doar pe drumuri nationale respectiv autobanda ??astept raspuns!