Tinerii iubesc produsele Apple, asteapta cu nerabdare iWatch

  Apple a fost intotdeauna populara in randul tinerilor americani, iar un nou studiu desfasurat in SUA dezvaluie faptul ca produsele sale inca se bucura de atentia acestora. Conform studiului derulat pe 7500 de tineri americani, 61% dintre acestia detin un iPhone, 55% fiind procentul inregistrat in luna octombrie a anului 2013, 40% fiind procentul inregistrat de catre compania Apple in toamna anului 2012. Mai mult decat atat, 67% dintre tinerii americani sustin ca urmatorul lor telefon va fi tot un iPhone, procentajul fiind mai mare decat cel inregistrat in octombrie.

The bigger takeaway from our survey is that 17% of teens suggested they would be interested in an iWatch, which we believe is an indication of consumer thirst for not only the iWatch specifically, but the new product categories that have been promised by Apple.

  In ceea ce priveste tabletele, 66% dintre tineri detin o tableta iPad a celor de la Apple, procentajul in luna octombrie a anului trecut fiind doar 68%. Majoritatea tabletelor detinute de catre tineri au ecran de 9.7 inch, insa tendinta este de a face trecerea la iPad Mini, insa acest proces va dura cativa ani de zile. In ceea ce priveste iWatch, 17% dintre tineri sunt interesati de viitorul smartwatch Apple, asta in cazul in care compania ar fi dispusa sa il vanda la un pret maxim de 350$ in SUA.

  Desi in trecut Samsung a incercat sa promoveze faptul ca tinerilor le plac smartphone-urile Galaxy, prezentand iPhone ca nefiind dispozitive la fel de “cool”, insa realitatea demonstreaza cu totul altceva.