Digi Storage, noul serviciul Cloud, a fost lansat de catre RCS-RDS, iata detaliile

  Digi Storage este un nou serviciu cloud al RCS-RDS a fost lansat oficial in cursul acestei zile de catre compania romaneasca, iar in imaginea de mai sus aveti prezentate detaliile pentru abonamentele lor pentru noul produs. Serviciul poate fi accesat de oriunde prin intermediul website-ului dedicat, insa cei de la RCS-RDS au disponibile inclusiv aplicatii pentru iOS si Android, asa ca daca alegeti serviciile lor veti putea transfera fisiere in sistem de oriunde doriti fara nicio problema.

Beneficiezi de avantajele Digi Storage, daca esti abonat la internetul fix al RCS & RDS, Digi Net Fiberlink. Primesti spatiu gratuit de 20 GB daca esti abonat la Fiberlink 500 sauFiberlink 1000. Iar daca ai nevoie sa gestionezi mai multe date, iti oferim spatii generoase la cele mai accesibile tarife lunare, indiferent de abonamentul Digi Net Fiberlink ales de tine.

  Digi Storage are disponibile mai multe planuri tarifare, unul gratuit cu 20 GB de spatiu de stocare inclus, el fiind disponibil doar clientilor Fiberlink 500 si Fiberlink 1000, al doiea cu 50 GB de spatiu de stocare inclus pentru 3 lei/luna, al treilea cu 100 GB spatiu de stocare inclus pentru 6 lei/luna si ultimul cu 150 GB de spatiu de stocare inclus pentru 9 lei/luna. Partea interesanta este ca Digi Storage va avea integrare cu alte servicii de cloud hosting, Dropbox fiind deocamdata singurul sistem compatibil cu el.

  Pentru clientii Fiberlink 500, Digi Storage ofera posibilitatea de a descarca fisiere la viteze de 400 Mbps si de a le incarca la 100 Mbps, viteza fiind limitata la 30 Mbps si 16 Mbps pentru restul retelelor de internet din Romania. Activarea conturilor Digi Storage se face prin Digi Care, costurile de utilizare ale serviciului fiind taxate direct in factura lunara a fiecaruia dintre noi.

Poti utiliza Digi Storage din orice retea si de pe orice device. Dar daca te afli in reteaua de fibra optica a RCS & RDS, unde dispui de viteze de transfer al datelor de pana la 1000 Mbps, vei avea cel mai rapid acces la informatii: foto, video, filme, fisiere de orice tip! Utilizand Digi Storage in reteaua Digi Net, poti incarca si descarca informatia mai repede de cateva ori fata de cum o poti arhiva cu orice alta aplicatie de stocare a datelor.

Dispui de superviteze de download si upload si de o retea performanta de internet, care asigura transferul rapid al datelor tale. Descarci documente de 50 GB in numai 17 minute, fata de peste 3 ore de care ai nevoie cand utilizezi alte aplicatii, in alte retele de internet.