Prima Pagina 3D Amazon pregateste lansarea primului smartphone cu ecran 3D

Amazon pregateste lansarea primului smartphone cu ecran 3D

  Amazon, binecunoscuta companie americana producatoare, printre altele, a tabletelor din seria Kindle Fire, pregateste lansarea unui smartphone Android cu ecran 3D. Compania pregateste lansarea terminalului pentru luna iunie a acestui an, surse apropiate americanielor sustinand ca ea colaboreaza cu HTC pentru fabricarea acestui nou dispozitiv. Punctul de atractie al noului terminal va fi ecranul, compania Amazon urmand a implementa in el un ecran capabil sa afiseze imagini 3D fara a fi nevoie de o pereche de ochelari.

They said the phone would employ retina-tracking technology embedded in four front-facing cameras, or sensors, to make some images appear to be 3-D, similar to a hologram, the people said.

  Dupa cum probabil stiti deja, acesta nu este primul smartphone de acest gen lansat pe piata de catre un producator de terminale Android, insa pana acum niciunul nu a avut succes. Avand in vedere ca vorbim despre compania care a avut succes cu tabletele Fire, atunci exista sanse mari ca noul smartphone sa fie popular, insa mai multe vom afla in luna iunie.

  • Tudy

    Primul smartphone cu ecran 3D? HTC EVO 3D, LG Optimus 3D, Sharp Aquos… astea ce sunt?

  • E primul lor smartphone 3D, dupa cum am si spus in articol nu e primul din lume.