Prima Pagina aplicatii Factura MEA iti permite sa faci rapid facturi pe iPhone

Factura MEA iti permite sa faci rapid facturi pe iPhone

  Factura MEA este o aplicatie lansata in cursul zilelor trecute in App Store-ul companiei Apple, iar cu ajutorul sau putem crea rapid facturi prin intermediul iDevice-urilor noastre. Conform dezvoltatorilor, aplicatia are o interfata intuitiva, iar facturile pot fi incarcate inclusiv in conturile Dropbox, partea interesanta fiind ca facturile pot fi stampilate folosind o poza disponibila in Camera Roll. Aplicatia Factura MEA este disponibila GRATUIT in App Store.

Ai nevoie sa faci o factura si nu ai un calculator langa tine? Poti face orice factura datorită aceasta aplicatie. Inclusiv chitanta asociata, daca e necesar. Poti revedea si schimba oricare camp completat de tine. Poti tine facturile in IPhone sau poti sa le trimiti intr-un cont DropBox ori pe email. Le poti deschide datorită aplicatia Factura Mea si le poti reface, schimband numai ce este necesar. Poti sa semnezi si sa stampilezi factura in cadrul aplicatiei, utilizand o poza din Camera Roll, facuta de tine anterior, datorită stampila si semnatura ta.

Am creat aceasta aplicatie pentru ca m-am lovit eu insumi de acelasi lucru si ca sa fac ce face aceasta aplicatie, mi-au trebuit trei aplicatii diferite. Va urez succes in utilizare iar daca aveti orice lucru de semnalat, va rog sa ma contactati. Multumirea utilizatorilor mei este cel mai important lucru pentru mine.

Pretul initial:
Numele:
Factura MEA

Gratuit

s

Developer: Tiberiu Grabany
Categoria: Business


Descriere: Ai nevoie sa faci o factura si nu ai un calculator langa tine Poti face orice factura datorit aceasta aplicatie. Inclusiv chitanta asociata, daca e necesar.

Poti revedea si schimba oricare camp completat …


Dimensiunea aplicatiei este: 4.1 Mb


emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • Costin2014

    Ok

  • viorelgn

    Nice

  • Ionel CRACIUNEL

    DE APLAUDAT! BRAVO !!! si multumesc.