Prima Pagina iOS 7.1 iPhone, jailbreak, iPad, aplicatii, decodare, App Store JailbreakCon ne lasa fara vreun exploit nou pentru iOS 7.1

JailbreakCon ne lasa fara vreun exploit nou pentru iOS 7.1

  Desi inaintea JailbreakCon, cea mai mare conferinta anuala despre jailbreak, se anunta posibila prezentare a unei solutii de jailbreak pentru iOS 7.1, iata ca evenimentul din wekeend-ul acesta a trecut fara nimic nou. Desi echipa Evad3rs a fost prezenta la eveniment impreuna cu alti hackeri cunoscuti pentru platforma iOS, din pacate niciunul dintre ei nu a avut de facut vreo prezentare pentru exploit-urile pe care ei le detin, asa ca din pacate pare putin probabila lansarea vreunei solutii de untethered jailbreak pentru iOS 7.1.

  Foarte multa lume asteapta o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 7.1, insa proximitatea WWDC 2014 si prezentarea iOS 8 cu siguranta a determinat hackerii sa evite sa foloseasca exploit-uri importante pentru o versiune a iOS care va fi data uitarii din toamna. Acestea fiind spuse, e putin probabil ca pana dupa lansarea iOS 8 sa avem disponibila o noua solutie de jailbreak pentru iPhone, iPad si ipod Touch.