Prima Pagina BigBoss BatteryFullAlert iti trimite o alerta cand bateria iDevice-ului tau a fost complet...

BatteryFullAlert iti trimite o alerta cand bateria iDevice-ului tau a fost complet incarcata

  BatteryFullAlert este un tweak disponibil din cursul serii trecute in Cydia, iar prin intermediul sau putem afla rapid cand bateria iDevice-urilor noastre a fost complet incarcata. Conform descrierii facute de catre dezvoltatorul sau, tweak-ul trimite automat o alerta in momentul in care bateria a fost incarcata in totalitate, conform sistemului iOS-ului. Alerta afisata de catre tweak este cea prin care in mod normal suntem atentionati in legatura cu supraincalzirea terminalelor noastre, asa ca veti sti pentru ce trebuie sa fiti atenti.

Requires iOS 7+. Alert users with battery temperature when battery is truly full charged. No options to configure.

  BatteryFullAlert este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • ionutz51

  Pe vremuri, gioarsele de telefoane stiau sa oprească încărcarea atunci când erau full. Acum avem smartpheoane cu diverse funcții si ne împiedicăm in drum de o șaibă.

 • Ticu

  Nu exista ceva in appstore? De o vreme System nu ma mai anunta ca ii 100% bateria.

 • @Ticu: Probabil exista printre aplicatiile care dau sfaturi pentru imbunatatirea autonomiei.

 • Ticu

  @Zaone O sa caut. In caz ca gasesc ceva bun faci un articol despre aplicatie? Presupun ca sunt si altii, ca mine, care au nevoie de o avertizare sonora cand sa scoata telefonul din priza.

 • tavutzu95

  Este o Aplicație mai buna , îți arată cât mai durează pana e gata încărcarea te anunța sonor când bateria este 100% încărcată. : ChargingHelper

 • Ticu

  Am uitat sa zic : nu am jailbreak. M-ar interesa ceva din Appstore. Free sau cat de cat ieftin 🙂

 • sorin

  Am observat ca ChargingHelper te anunță sonor și pop-up doar în momentul în care verifici tu starea încărcării prin apăsarea butonului home sau power. Daca telefonul a ajuns la 1oo% tweak-ul nu te anunță de acest lucru, ci numai fix dupa ce consulti manual starea bateriei.

 • Turcu Alin

  BatteryLife iti arata si el temperatura, cate cicluri de incarcare a avut bateria etc e super fain