Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6C apar in noi imagini concept bazate pe...

iPhone 6 si iPhone 6C apar in noi imagini concept bazate pe schite reale

  In cursul zilei de ieri a fost avansata o teorie conform careia toate schitele prezentate pana acum si prezumate a fi pentru iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch ar fi de fapt pentru un iPhone 6C. La baza teoriei sta faptul ca toate aceste schite descriu un dispozitiv cu un design extrem de similar cu cel al iPhone 5C, el avand doar un ecran mai mare si fiind mai subtire, butonul sau Power fiind repozitionat. In baza tuturor acestor schite si zvonuri a fost produs conceptul din imaginile acestui articol, el prezentand un iPhone 6 si un iPhone 6C, terminalele avand ecrane de 4.7 inch si ecrane de 5.5 inch.

  Practic nu stim inca deciziile pe care le va lua Apple in ceea ce priveste lansarea iPhone 6 si iPhone 6C, insa zvonurile recente indica faptul ca terminalul cu ecran de 5.5 inch nu va fi lansat anul acesta pe piata. Chiar si asa, in toamna Apple pregateste lansarea iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, terminalul urmand a fi mai subtire, mai inalt si mai lat decat iPhone 5S, ecranul sau putand fi protejat cu sticla de safir, un chip A8 putand fi deasemenea inclus in el.

 • Vlad

  Arata bine.Totusi, va fi o incercare serioasa pentru Apple sa depaseasca frumusetea si eleganta design-ului iPhone-ului 5/5S, ceea ce cred ca se va intampla.

 • gabi

  Mie mi se pare inspirat din ipod touch 5g !

 • Valentin

  Am impresia că ne întoarcem la iPhone 3G.

 • Vlad

  …ceea ce NU cred ca se va intampla.*

 • mariobg

  pare o reintoarcere la radacini… cine a avut primul iPhone stie ce spun… pacat de competitia asta de doi bani cu “cine o are mai mare”… dar asa este cand esti in competitie cu Apple si nu ai nimic cu care sa te bati de la egal la egal… spui ca tu o ai mai mare :)))

 • catalin

  judecand cam dupa tot ce am vazut in ultima perioada,parerea mea ca 90% acesta va fi designul final al ip6 sau 6c(sau air ) ceva intre vechea generatie iphone si ipad air.cel de 4.7 ma gandesc ca totusi va pastra o parte din linia si formatul actual doar ca va fi mai mare mai subtire mai usor ,performant etc …oricum ne asteapta luni bune de pareri zvonuri machete scapari de presa si altele :))

 • Silviu

  Dragilor , transmiteti-le celor de la Apple sa se lase de meserie ! Cu toate ca sunt detinator de Iphone cred ca a sosit timpul sa trecem la … Samsung S5 sau Sony … net superioare din toate punctele de vedere 🙁 pacat ….

 • sherman

  @silviu. Treci linistit ca nu nu-ti plange nimeni de dor!
  In rest, Sarbatori fericite!

 • Nicolas

  Samsung = paleta de Ping Pong :))) treci liniștit pe samsung o sa descoperi tv-ul in mana :))))