Prima Pagina Apple iPhone 6 – procesul de productie intampina probleme, ar putea genera amanarea...

iPhone 6 – procesul de productie intampina probleme, ar putea genera amanarea unei lansari

  Conform majoritatii zvonurilor publicate pana acum pe internet, Apple pregateste doua modele ale iPhone 6, unul cu ecran de 4.7 inch si altul cu ecran de 5.5 inch. Impreuna cu aceste zvonuri au aparut si informatii care indica faptul ca iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch nu va ajunge anul acesta pe piata, problema aparute in procesul de fabricatie amanand lansarea sa. Un nou zvon sustine aceste informatii si arunca vina asupra producatorilor bateriilor viitorului terminal iPhone 6.

  Conform acestor informatii, Apple si-ar dori ca iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch sa fie mult mai subtire decat actualele modele, iar acest lucru presupune reducerea dimensiunii bateriei terminalului. Apple si-ar dori ca toate celulele noii baterii sa aiba doar 2mm grosime, asta in contidiile in care actualele baterii au celule ale caror grosime este de 3mm. Aceasta subtiere cu 30% a dimensiunii celulelor bateriei genereaza probleme pentru partenerii Apple care nu ar reusi sa produca indeajuns de multe unitati pentru compania americana.

  In baza acestor probleme se speculeaza ca iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch ar putea fi lansat abia in prima parte a anului viitor, sau poate chiar mai devreme daca partenerii sai ar reusi sa isi rezolve problemele. Indiferent cum privim totusi lucrurile, se pare ca Apple pregateste doua modele ale iPhone 6 pentru lansare in cursul acestui an.

  • dan

    eu cred ca va lansa in septembrie iphone 6 de 4.7 inchi, apoi prin primavara va lansa iphoneul de 5.5 inchi si in felul asta ajunge Apple sa lanseze 2 telefoane pe an, la distanta de aprox 6 luni. iar pe viitor probabil asta va fi calendarul de lansari.

  • Ar fi interesant.

  • Sorin

    Daca vor sa lanseze in primavara , mai mult ca sigur il vor anunta la o conefrinta de anul acesta, cea din septembrie sau cea din octombrie pt ca imi este greu de crezut sa faca un event doar pt un iphone de 5.5″

  • Pingback: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro – 21.04.2014 – 27.04.2014 | iDevice.ro()