iOverclock iOS7 face “overclock” iDevice-urilor in iOS 7

  iOverclock iOS7 este un mod lansat in cursul noptii trecute in Cydia si prin intermediul sau putem efectua un “overclock” iDevice-urilor care ruleaza iOS 7. Pentru cei dintre voi care nu stiu ce inseamna acest lucru, termenul de overclock reprezinta o crestere a frecventei de functionare a procesorului unui terminal mobil sau calculator. In cazul iOverclock iOS7 nu vorbim despre un overclock propriu-zis, ci despre o dezactivare a limitarii care reduce frecventa de rulare a procesoarelor iDevice-urilor sub cea standard, termenul folosit pentru aceasta procedura fiind underclock.

This really modifies strings in the com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist in the powerd.bundle. This themes it, and is removable thanks to Winterboard! This will bring your underclocked processor to regular clocked status ALL THE TIME! WARNING THIS WILL DRAIN YOUR BATTERY FASTER! Otherwise, it is 100% safe, your device is designed for regular speeds, it’s just underclocked to save battery life. (also, will not effect anyother processes like “sleep mode”) Works best with iPhone 4 and iPad 2 running iOS 7+ but it even sped up<br/>my 5s! NOTE: supports iOS 7.X.X so far.

  Apple face underclock in special iPhone-urilor, insa mod-ul ar trebui sa functioneze inclusiv in cazul tabletelor iPad. Pentru a folosi iOverclock iOS7 va trebui sa instalati si Winterboard, activarea sa facandu-se prin intermediul acestei platforme. Utilizarea iOverclock iOS7 va reduce substantial autonomia bateriei terminalelor voastre, ele incalzindu-se mai repede si mai mult, insa fiind, teoretic, mai rapide decat in trecut. Desi dezvoltatorul mod-ului nu specifica acest lucru, frecventa de functionare a procesoarelor ar trebui sa creasca cu de pana la 200 MHz, sporul de performanta trebuind sa fie substantial.

  iOverclock iOS7 este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.

16 COMENTARII

  1. Da , eu l-am pus de vreo 3 ore ( 5s ) , se misca mai bine ( sau e numai impresia ? ) si in meniu . Nu se incalzeste mai tare decat inainte ( vb de utilizare normala , nu jocuri ) . Bateria cam tot asa , doar dupa cateva zile pot trage o concluzie reala .

  2. Oare underclock-ul Apple este activ si cand ruleaza benchmark-uri? Sau atunci este dezactivat, caz in care Apple fura in benchmark-uri ca Samsung.
    Rog pe cineva care are instalat tweak-ul sa ruleze cateva bench-uri cu tweak-ul activ si apoi cu el dezactivat. Ca sa ne iesim din pareri …

  3. Eu l-am incercat pe 4s si nu merge. Am acelasi scor in geekbench 3.nici in jocuri nu se misca mai bine.nu cred ca exista vreo cale de a face overclock pe idevice-uri!

  4. Totusi meniul se misca mai fluid putin , nu mi s-a parut . In iPhone-ul meu se vede diferenta , cand il deblochez cu iTouch se misca mai repede . Animatia e mai fluida . Dar cam atat , din pacate

  5. instalat acum 10 minute.animatii mai fluide,swypeurile de pagini si meniu mai rapid vizibil.accesul asupra apicatiilor (spre ex la camera sau altele nu sesizez diferente).Per total eu zic ca ofera un boost de performanta de 10-15% aproximativ asa.Am un 5s cu ios7.0.4 jb si instalat pe el noslowanimation,nodelay64,speedintensifier,barrel,ispeed7,nitrous etc .Adica in concluzie cam tot ce misca pt imbunatatirea vitezei si a performantei generale.Dupa tot pachetul instalat din jb deja aveam un boost puternic de performanta si peste acesta vine acest tweak interesant care cred asa cum am zis ca forteaza si mai tare sistemul.Ideea este ca si inainte de acesta bateria se consuma destul de tare(ceea ce e normal la atatea tweakuri) dar sa vedem dupa acesta cum sta treaba cu autonomia.