Tim Cook explica motivul in baza caruia iPhone 6 si iWatch nu au fost inca lansate

  Ca parte a sesiunii de intrebari si raspunsuri tinute in cadrul conferintei audio pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru Q2 2014, Tim Cook a explicat motivul in baza caruia iPhone 6 si iWatch nu au fost inca lansate. Cook sustine ca pentru Apple nu este important ca ea sa fie prima companie cu un produs nou, dintr-o categorie noua, pe piata, ci este important ca produsul lansat de catre ea sa fie aproape perfect. In baza acestei filosofii Apple asteapta intotdeauna ca produsele sale sa fie cat se poate de bune inainte de a le lansa, de aici venind intarzierile pentru lansarile iPhone 6 sau iWatch.

We care about every detail and it takes us a bit longer to do that. That’s always been the case. It means more to us to get it right than to be first.

  Tim Cook a dat drept exemple lansarile iPod si iPhone, care desi nu au fost primele produse din respectivele categorii, s-au dovedit a fi cele mai bune in acele momente, revolutionand intreaga piata. Mergand mai departe, Tim Cook a dat drept exemple negative smartwatch-urile celor de la Samsung si a sustinut ca Apple are multe produse extrem de interesante pregatite pentru lansare, insa ele nu sunt inca finalizate, desi o buna parte dintre ele urmeaza sa fie lansate anul acesta.