Iata ce documentatie complexa trebuie sa completeze juratii procesului dintre Samsung si Apple pentru a stabili un verdict

  Procesul american dintre Samsung si Apple, in care cei din Cupertino cer daune de 2 miliarde de dolari pentru incalcarea unor brevete de inventie, se apropie de final. In imaginea de mai sus aveti prezentate 3 dintre cele 12 pagini pe care juratii vor trebui sa le completeze pentru a decide suma de bani pe care Apple ar trebui sa o primeasca in urma acestui proces, intreaga documentatie fiind extrem de complexa. In ciuda acestui lucru, cei de la Samsung cer ca formularul sa aiba 34 de pagini si sa fie mult mai detaliat pentru a permite o mult mai clara impartire a sumelor de bani.

  Cu aproape 3 ani de zile in urma Apple a castigat un proces similar impotriva Samsung si a primit atunci din partea juratilor putin peste 1 miliard de dolari in daune, insa dupa un indelung proces de apel va primi doar 930 de milioane de dolari. Pentru ca in acest proces sa nu plateasca 2 miliarde de dolari, Samsung incearca sa complice cat se poate de mult lucrurile si schimbarea formularului este, probabil, o masura care nu-i va atrage decat antipatia juriului ce va fi nevoit sa piarda mult mai mult timp cu aceste formulare.

  Deliberarile in acest proces vor incepe luni si nu se stie cat va dura pana cand juratii vor stabili un verdict.

2 COMENTARII