Prima Pagina aplicatii Disk Pie afiseaza informatii detaliate despre spatiul ocupat de catre aplicatiile instalate...

Disk Pie afiseaza informatii detaliate despre spatiul ocupat de catre aplicatiile instalate in iOS

  Disk Pie este o aplicatie disponibila din cursul noptii trecute in Cydia, iar prin intermediul sau putem afla informatii detaliate despre spatiul ocupat de catre aplicatiile instalate in iOS. Dupa cum prea bine stiti deja, in meniul Settings>General>Usage puteti vizualiza informatii despre spatiul ocupat de catre aplicatiile iOS-ului, insa Disk Pie ofera detalii si pentru cele instalate din Cydia. Aplicatia ofera suplimentar optiunea de a sterge aplicatiile care ocupa prea mult spatiu, asa ca avem control total asupra sa.

Disk Pie interactively shows you the disk usage in your iPhone, iPad and iPod touch, allowing you to remove stuff you no longer need. It supports browsing the iTunes library, installed applications are their data, photos, message attachments, installed Cydia packages and much more. App installs to home screen.

  Disk Pie este disponibila la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

  • Darie

    De cand n-astept eu sa scoata si apple ceva similar, ca sa pot scapa de 2 3 gb de ‘other’ care-s in principal atasameste la mesaje .. presupun ..

  • zale

    Interesu’ lu’ Apple e sa cumperam dispozitive cu spatiu de stocare mai mare.Memoria de la 16 la 32gb ,e ieftina dar ei cresc pretul dispozitivului cu 100Euro.Ei ,ca si Google,ca si Microsoft,Samsung…etc,gandesc corporatist,vizualizand grafice si gandindu-se in special la profit.Profit de orice fel.De bani,de date,de imagine.Cumperi in telefon de 32Gb si constati,scazand sistemul de operare si app-urile instalate ,ca te-a furat cu 2Gb din start.Or sa zica unii ca memoriile se aproximeaza ca nu sunt exact cat se zice,dar de ce nu rotunjesc pe minus?Asa ca cu “other”,sa nu asteptam ,de la Apple care cum simte ca mai ai ceva spatiu liber .ti-l umple si pe ala cu update-uri.