Prima Pagina Google Now Siri vs Cortana vs Google Now – testul vitezei de raspuns (Video)

Siri vs Cortana vs Google Now – testul vitezei de raspuns (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2rQxTaZPEsI&w=580&h=370]

  Daca erati interesati sa vedeti cum se descurca Siri, Cortana si Google Now la cateva saptamani dupa lansarea noului serviciu al celor de la Microsoft, ei bine in clipul video de mai sus avem un nou test al vitezei de raspuns al tuturor celor 3 asistenti. Veti vedea ca in multe cazuri Cortana este mai rapid decat oricare dintre cei 3 competitori ai sai, Siri ajungand mai mereu pe pozitia a doua, in ciuda eforturilor facute de catre Apple pentru a dezvolta sistemul sau de-a lungul timpului. Desi Cortana a fost prezentat initial ca un sistem inferior celor de laApple sau Google, iata ca in final el se dovedeste a fi cel putin la fel de capabil precum ele.

 • Cosmin

  Viteza de raspuns mi se pare cea mai putin relevanta.
  Am testat google in romana pe mai multe tablete si telefoane cu android. Functioneaza super. Poti dicta mailuri, poti face cautari pe net, pe youtube, intr-un cuvant pentru un sistem setat pe limba romana, google ramane optiunea de baza la capitolul asta. Cortana nu am avut ocazia sa-l testez dar Siri nu stie de romana asa ca la capitolul asta ptr mine Apple este pe locul 3.

 • Cosmin

  @zaone: Desi Cortana a fost prezentat initial ca un sistem inferior celor de la Google sau Google …
  Schimba “Google sau Google” cu “Apple sau Google”.

 • rares

  nu vedeti ca ei compara telefoanele de top galaxy s5 si lumia 1020 si iphone 5 wtf sa puna si modelul de top de la apple eu am avut ocazia sa testez cortana si da raspunsuri gresite in 3 din 5 cazuri deci wtf :)?

 • Gaby

  Corect @rares la acest lucru m-am gandit si eu … cica trusted reviews

 • iulius

  La ce a pus muzica aia de fond?

 • iulius

  Plus engleza britanica “low class” banuiesc ca este inteles de device-uri (cred nu am avut rabdare sa ma uit pina la sfirsit)nu baiatul este de vina nu vreau sa fiu rasist.

 • Nimeni

  Eu cred ca ne uitam la clipuri diferite …
  In clipul pe care-l vad eu, Google Now a iesit pe locul 1 cu 6 puncte, Siri pe 2 cu 4 puncte iar Cortana pe ultimul loc cu 1 punct.
  Iar testul nu e de viteza ci de corectitudine a raspunsurilor. Cortana o da numai prin craci. Uitati-va la textele care apar pe telefoane si la raspunsuri.

 • seby

  Va agitati fara rost , nici unul din cele 3 nu e de folos pentru incredibila Romania , asa ca lasati balta comentariile fara rost.
  Daca tot nu v-a puteti abtine macar fiti capabili sa intelegeti ca asistentul celor de la microsoft pe langa faptul ca nu a fost prezentat ca fiind peste siri , mai este si la inceput si nu are varsta celor doi competitori……deci daca de acum se prezinta asa , nu mai are rost sa ma gandesc cum se va prezenta peste unu sau doi ani….

 • craciun

  Dupa cativa ani de testare, Google pe Android e incredibil de bun.
  Da răspuns exact , scrie bine … de ce sa caut altceva ce sa facă treaba mai slab?