Lunecase – cea mai interesanta carcasa animata pentru iPhone care poate afisa notificari inaintea terminalului (Video)

  Lunecase este proiectul unei carcase pentru iPhone care promite sa-ti schimbe complet modul in care priveste aceste accesorii pentru smartphone-ul Apple. Folosind energie electromagnetica, aceasta carcasa pentru terminale iPhone isi propune sa ne afiseze notificari preluate din terminalele noastre in orice moment. Folosind energia emisa de catre terminale in momentele primirii unui apel sau a unui SMS, carcasa foloseste LED-uri pentru a afisa o animatie pe suprafata sa inainte ca notificarea sa fie afisata in terminal.

The Lunecase is the first intelligent iPhone cover. The case knows and identifies when you receive a message or a phone call before it is even displayed on the iPhone’s screen. The Lunecase will identify the type of notification, whether it would be anincoming call, or a text message. The case displays these notifications on the back of your smartphone with the help of LEDs, using the free energy that is emitted by the device, converting it from the natural iPhone’s electromagnetic energy into a usable energy to power the notification system embedded in the Lunecase.

  Carcasa nu are baterii si nu se conecteaza in vreun fel la iPhone-urile noastre, ea folosind doar energia electromagnetica emisa de catre dispozitiv pentru a afisa notificarile. Ca sa fiu sincer, aceasta este una dintre cele mai inedite carcase concepute pana in prezent si desi vorbim despre un proiect care asteapta finantare prin intermedul kickstarter, exista sanse minime ca el sa nu primeasca banii de care are nevoie pentru a ajunge pe piata.