Prima Pagina Apple Iata cat de performante sunt noile MacBook Air 2014

Iata cat de performante sunt noile MacBook Air 2014

  In cursul zilei de ieri compania Apple a lansat MacBook Air 2014, un upgrade pentru linia sa de MacBook Air-uri, acestea avand doar procesoare putin mai rapide, o autonomie mai buna in cazul rularii de continut video si un pret de vanzare cu 100$/100€ mai mic. Daca v-ati intrebat ce spor de performanta vor aduce procesoarele Intel Haswell Refresh, care sunt cu 100 MHz mai rapide decat cele din versiunea anterioara, ei bine imaginile acestui articol ne arata ca nu veti sesiza vreo diferenta.

  Practic sporul de performanta adus de catre acest upgrade este mai mic de 10% oricum am privi situatia si era de asteptat acest lucru. In ciuda faptului ca sporul de performanta este minim, noile produse sunt mai ieftine decat cele din generatia anterioara, sa ca oricine era interesata de un MacBook Air poate face linistit o achizitie deoarece va iesi in final mult mai “castigat”.

  • justme

    Hmm.. Mcbookpro de 13 inch mi se pare o idee mult mai buna. Pretul este cam acelasi dar performantele sunt altele.

  • steFUN

    Da’ de ce te-ai simtit obligat sa pui cuvantul “castigat” intre ghilimele? Bre idevice, matale nu prea le ai cu cuvintele, este?!

  • paul

    Care e prețul pentru un MacBook Air 2014 13″?

  • @steFUN: Pentru ca e o expresie utilizata in anumite zone de anumiti oameni, nu e o expresie uzuala pentru a spuns ca un utilizator are un beneficiu la achizitie, “bre”.