Managerii Apple vor dansa pe strazile din Cupertino daca Samsung va fi obligata sa ii plateasca 100 de milioane de dolari

  Procesul care a inceput luna trecuta intre Samsung si Apple se apropie de final si desigur ca reprezentatii coreenilor de la Samsung incep sa faca diverse afirmatii despre verdictul care urmeaza sa fie dat. In cadrul pledoariilor finale tinute in fata juriului, unul dintre avocatii coreenilor a afirmat ca managerii Apple vor dansa pe strazile din Cupertino daca Samsung va fi declarata vinovata de catre instanta si va fi obligata sa ii plateasca 100 de milioane de dolari.

  Avocatul celor din Cupertino a spus in schimb ca Samsung nu exista pe piata smartphone-urilor inainte ca Apple sa lanseze iPhone-ul, coreenii copiind acest produs pentru a-si lansa un dispozitiv propriu de acest gen. Ambii avocati si-au sustinut cauzele in fata juriului in timpul pleadoariilor finale si fiecare a atacat compania concurenta, insa ramane de vazut ce vor decide in final juratii alesi pentru a decide soarta acestui proces. Avand in vedere istoria proceselor dintre cele  doua companii, exista sanse mari ca Apple sa castige, dar ramane de vazut ce suma ii va fi acordata.

3 COMENTARII

  1. Telenovele – filme seriale care au peste 100 de episoade
    Sincer nu stiu la ce episod am ajuns, problema este alta, oare o sa aibe final ?