Slingshot te ajuta sa partajezi tot ceea ce se intampla pe ecranul iDevice-ului tau cu un Mac sau un alt iDevice (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hDWXMCuxU0U&w=580&h=370]

  Slingshot este o noua aplicatie lansata in cursul zilelor trecute in App Store si prin intermedul sau puteti partaja rapid tot ceea ce este vizibil pe ecranul iDevice-urilor voastre. Practic vorbim despre un screen mirroring pentru ecranul terminalului nostru, conexiunea video fiind posibila prin intermediul WiFi, intr-un mod similar cu cel utilizat pentru AirPlay Mirroring. Partjarea ecranului se poate face atat in iOS, cat si in OS X sau Windows ori Android, deci practic puteti afisa oricui orice folosi in iDevice-ul vostru.

Slingshot will allow users to share their iPad®, iPhone®and iPod® screens to anyone else in a Slingshot session. Mac®and PC screens can also be shared and viewed by anyone in a session — including those on iOS and Android devices. “Slingshot users can mirror their phone screen to a computer or even another user on a phone,” Stanfill said. “We designed Slingshot to work with the most common phones, tablets and computers.”

  Partea interesata este ca Slingshot contine inclusiv o functie care permite efectuarea de sesiuni de chat cu utilizatorii la care suntem conctati, dar asta nu este tot. Daca doriti puteti chiar sa si partajati fisiere in timp real in sesiunile de chat si sa colaborati pentru scrierea de notite in timp real, totul direct din iDevice-uri. Aplicatia Slingshot este disponibila gratuit pentru iDevice-uri si desi ea necesita un abonament lunar de 10$, primele 30 de zile ea poate fi testata gratuit.

Pretul initial:
Numele:
Slingshot – Wireless Mirroring and Video Conferencing

Gratuit

DESCARCA





Developer: Squirrels LLC
Universala
Categoria: Productivity


Descriere: Sharing just got better. Slingshot takes remote teamwork and collaboration to the next level and brings together the devices we use every day.

Slingshot was created with the mobile life in mind. Host, joi…


Dimensiunea aplicatiei este: 24.0 Mb