iOS 7.1.2 va fi lansat pentru a rezolva o problema importanta de securitate

  In cursul zilei de ieri v-am vorbit despre o problema de securitate a iOS 7.1.1, si nu numai, care impiedica aplicatia Mail sa cripteze email-urile si atasamentele trimise folosind sistemul IMAP. Apple a fost notificata in legatura cu existenta acestei probleme cu destul timp in urma si conform unui purtator de cuvant al companiei, un update pentru iOS va fi lansat in curand pentru a o rezolva. Luand in considerare aceast anunt, nu putem decat sa intelegem ca iOS 7.1.2 este pregatit de catre compania Apple pentru lansare in viitorul nu foarte indepartat, el rezolvand aceasta problema si, probabil, multe altele.

We’re aware of the issue and are working on a fix which we will deliver in a future software update.

  Desigur ca nimeni nu stie cand va fi lansat iOS 7.1.2 pentru noi si ce alte noutati va aduce, insa de indata ce el va fi disponibil pentru instalare prin sistemul Software Update sau prin iTunes, veti afla de aici.

29 COMENTARII

  1. ce problema cu bateria bai omule ? e ca si cum ai spune ca ai un bmw super bun cu motor mare si nu sti ce sa ii faci sa consume putin ! LoL

  2. bateria = varza. il incarc de 2 sau de 3 ori pe zi. cand il scot de la incarcat in 5 min apare 99% si apoi imediat scade pana la 90….. varza

  3. nu stiu la voi cum e bateria dar la iphone 5 ma tine si doua zile daca il utilizez normal (strict necesar) daca ma joc pe el o zi

  4. i5 nou pe 6.1.4. ma tinea 2 zile, fara jocuri, internet ocazional o ora pe zi, doar wi-fi, si nu 3g si vorbeam aprox. 2-3 ore zilnic. Dupa 7 luni de utlizare si 135 de cicluri am trecut pe i5 la 7.0.6. si ma tinea la fel. Acelasi consum si pe i4s nou cu 5 cicluri baterie, pe 7.0.4. in aceleasi conditii de utilizare. O baterie uzata moral nu-si revine cu nici un IOS!

  5. băi nene ! toate iPhonurile sunt asa ! te vaiti de baterie LoL , e ca si cum ai spune ca ai un super bmw cu motor mare, dar nu sti ce sa ii faci sa consume mai putin 😐 e logic nu ?

  6. @Roby246, daca tu esti unul dintre fericitii care au avut noroc sa aiba bateria functionabila”ceas” dupa update, noi NU! Eu am aceeasi problema, incarc telul i5 de doua ori pe zi, cand la ios6 il incarcam seara pe la 22-23, iar pe prima “serie” ios7 incarcam undeva pe la 17-18, aceeasi butonare a telului. Acum, pe 7.1.1 la ora 14 deja am 25-30% baterie. Acest lucru a aparut subit, dupa update…deci?! Avem nevoie de baterie noua sau un alt ios sa rezolve problema beteriei deja existente?! Zi buna! 😉

  7. Nu il tin inchis, dar il folosesc exclusiv pentru funtiile de telefon, email si browser de internet.
    Nu am avut niciodata o convorbire mai lunga de 120 secunde, un email il trimit in maxim 20 sec iar informatia care o caut pe internet o gasesc in maxim 25 sec. Pentru alte operatiuni exista alte device-uri. Maximum in situatia asta am avut 6 zile si 4 ore de la 100 % la 0%.

  8. Ion, ar trebui sa publici un review privind utilizarea telefonului in asa mod incat sa ne tina si pe noi bateria daca nici nu 6 zile macar cu 2 zile ne multumim si noi…:)

  9. @Cristi
    Avand in vedere ca eu recent mi-am cumparat un iPhone 5 Nou ! eu nu am aceasta problema la el ! am reusit sa scot o durata de viata a telefonului de 1 Zi si 10 ore si la usaje 8 ore si 43 min ( in mare parte muzica). In general folosesc Telefonul la vorbit bineinteles ca deasta e telefon :)), mesaje( chiat foarte multe ) ,si internet + iDevice.ro unde imi petrec destul timp citind articole cu toate chestiile astea, bateria telefonului ma tine aproximativ 2 zile in stand by si usage 6 ore ! acum depinde fiecare utilizator cum isi foloseste telefonul ( sunt situatii in care ma tine mai mut de 6 ore usage) !!!! eu unul sunt multumit de 7.1.1 si chiar e o imbubatatire , iar cei care va incarcati telefoanele de 2 ori pe zi ( si nu prea il folisiti ) schimbativa bateria cu una noua ! ,dar ATENTIE la ce cumparati !!!. deci Cristi daca nu esti multumit de iPhone iati un samsung si vei rezolva problema cu bateria 😉 acum hai sa gandim LOGIC ! pe cati dintre voi cu iPhone bineinteles v-a tine bateria 3/4/5 zile ? :)) ca pana la urma asta ar insemna sa tina cu adevarat bateria nu ? dar totus e iPhone ! un telefon foarte bun ! ( parerea mea cel mai bun de pe piata ) intr-un telefon samsung dela imens ! ai o baterie foarte mare pt ca si telefonul e mare ! si etc… dar nu stiti cum a vrut Steve Jobs sa fie iPhone-ul ? (Mic si Puternic) si facut in asa fel incat sa fie folosit cu 1 singura mana ! ca poate unele persoane au doar o mana ! etc…. sunt multe de spus ! ca urmare ! Cristi ! lasate de iPhone !

  10. vrajeli de tot felu, sa te faca sa iti faci update “de frica” sa ai iph 4 sau 4S sa se miste sist de operare ca un…. stiti voi ce, si sa nu mai ai de ales decat sa iti iei alt iph mai nou si pe cel vechi sa il dai la gunoi…

  11. Cred ca nu ati inteles ce am scris mai sus. Ca sa fiu scurt, ma mult de 20 minute insumate zilnic eu nu ating telefonul.

  12. O baterie buna de iphone 5(s) tine 2 zile standby cu 6 ore usage(7.1.1).M-i se pare foarte bine pt un smartphone.Cei care scot mult mai putin ar trebui sa schimbe bateria sau sa incerce cu un restore curat.

  13. Ion , ne poti spune ce r e p l i c a de iphone cu baterie de n o k i a ai?:))))
    Probabil d o r m i cu o c h i i d e s c h i s i si v i s e z i ca ai baterie de 10k amperi ..

  14. Eu stau pe telefon si 8 ore pe zi.. Jocuri,facebook mesaje etc.. Si chiar il incarc de doua ori pe zi.. Cred ca e normal nu? Care e parerea voastra?

  15. Daca bateria e incarcata 100% nu conteaza cum o incarci, daca nu se incarca sau se incarca foarte greu la priza, atunci era intr-adevar o problema.

  16. Eu am un iPhone 5s si cel mai bun timp de usage a fost 5 ore si 51 min iar in stand-by 2 zile si 13 ore. Asta dupa ce am lasat tel sa se descarce complet, l-am incarcat pana la 100% si apoi l-am decuplat imediat.
    de folosit il folosesc la greu circa 50-60 tel/zi, 20-30 e-mail-uri zilnic ceva nvigare pe net si ceva streaming.
    cred ca depinde foarte mult de terminal.
    imi cer scuze daca gresesc, dar link-ul este tocmai pentru a va convinge.
    https://plus.google.com/u/0/

  17. salut,
    am un i4, de cand l-am luat cu 7.0.4, am trecut prin toate update-urile pana la 7.1.1
    si ma tine la fel bateria, 1zi – dar il folosesc in jur de 5-6 ore pe zi (seara am 15-20%).
    la 7.0.4 – am schimbat bateria (cand l-am luat).
    pot sa zic ca sunt multumit, avand in vedere ca am net activ non stop, si intra push-notifications si mail-urile cand vin.
    nu cred ca are rost sa tii un iphone 5s pentru apeluri si folosire 20min pe zi (parerea mea), pacat de el.