iOS 7.1.1 jailbreak – de ce nu vom avea o solutie noua pana dupa lansarea iOS 8

 

  iOS 7.1.1 a fost lansat acum mai bine de 2 saptamani de zile de catre compania Apple, iar multi posesori de iDevice-uri asteapta cu nerabdare o solutie de jailbreak pentru aceasta versiune a sistemului de operare. Desi ati vazut probabil destule persoane care sustin pe internet ca au solutii de jailbreak pentru aceasta versiune a sistemului de operare, insa din pacate acest lucru nu este adevarat, cel putin nu pentru toate terminalele. Este adevarat ca iPhone 4 poate fi jailbroken pe iOS 7.1.1 folosind Geeksn0w, insa nu fara probleme, dar restul iDevice-urilor nu au parte de asa ceva.

  In aceeasi masura va spun ca nu va exista o solutie noua de jailbreak pana dupa lansarea iOS 8 si motivul este foarte simplu : iOS 8 beta 1 va fi lansat in mai putin de o luna. Pe 2 iunie Apple va prezenta o parte dintre noile functii ale iOS 8 si va lansa prima versiune beta a sistemului de operare pentru noi, asa ca lansarea unei solutii de jailbreak acum nu are logica. Lansarea unei solutii de jailbreak are presupune utilizarea unui exploit care cu siguranta va fi inchis de catre Apple pana in momentul lansarii publice a iOS 8.

  Inainte sa inchei va spun ca trebuie sa va feriti de toti cei care ofera gratuit asemenea solutii de jailbreak pentru terminalele noastre, deoarece in marea lor majoritate sunt simple pacaleli sau software plin de malware.