iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch – Apple contracteaza un nou partener pentru productie

iPhone 6 argintiu - iDevice.ro

  iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch urmeaza sa fie lansat in cursul acestei toamne de catre compania Apple, iar conform unor informatii aparute in Asia astazi, americanii ar fi contractat un nou partener pentru fabricarea dispozitivului. Mai exact, cei de la Pegatron ar urma sa produca 15% din totalul de unitati ale iPhone 6 ce urmeaza sa fie distribuite in cursul acestui an, restul de 85% urmand a fi produs de catre Foxconn. Separat de productia iPhone 6, Pegatron ar urma sa continue productia de terminale iPhone 5C si iPhone 4S, 50 de milioane de unitati urmand a fi livrate catre Apple in 2014.

  Desi Apple a contractat Pegatron pentru productia iPhone 6, nu se stie deocamdata cand ar urma sa inceapa procesul de productie al noului produs Apple, insa probabil luna viitoare ar trebui sa aflam primele informatii. Saptamana aceasta ar fi inceput procesul de productie al carcasei iPhone 6 si daca alti furnizori de componente Apple ar urma un timeline similar, atunci luna viitoare sau cel tarziu in luna iulie iPhone 6 ar trebui sa intre in productie.

2 COMENTARII

  1. Va fi cel mai mare telefon cu ecran de 4.7 inch 🙁
    Prea mare spatiu la butonul de jos….sper sa nu-l faca mai mare ca s3 care are 136.6 mm

  2. Dupa bunul obicei Apple… Va fi doar un 5s mai mare. Atat! Unde sunt inovatiile? In toate machetele prezentate aici se vede ca ecranul nu e dus pana in margine cum se preconiza… A, da, si cu margini rotunjite si alt senzor la aceeasi camera… Doar ios 8 putem spera sa die inovativ… Same Apple shit… More $$$….