App Store-ul genereaza erori pentru actualizarea aplicatiilor

10

  Daca ati incercat zilele acestea sa faceti un update pentru vreo aplicatie disponibila in App Store si ati primit eroarea din imaginea de mai sus, ei bine atunci ar fi bine sa stiti ca nu sunteti singuri. Se pare ca un numar foarte mare de utilizatori intampina probleme in a isi actualiza aplicatiile pentru care au disponibile update-uri, cei de la Apple fiind constienti de problema. Raportand problema la serviciul de clienti al companiei, angajatii celor din Cupertino au confirmat ca problema este investigata si ca ea va fi rezolvata.

At this time, this issue that you’re experiencing with updating apps is being investigated. There are no possible fixes at this current time, as [it’s] an issue with our servers, but we are working on it and should have it functioning properly later today.

  Din pacate nimeni nu stie exact cand va fi rezolvata problema si desigur ca Apple nu va face un anunt oficial in acest sens, asa ca puteti incerca mai tarziu sa va actualizati aplicatiile in speranta ca veti reusi sa instalati aplicatiile.