Prima Pagina Apple Apple incearca sa vanda stocul de terminale iPhone 5S si iPhone 5C...

Apple incearca sa vanda stocul de terminale iPhone 5S si iPhone 5C din magazine o noua promotie importanta derulata astazi in SUA

  V-am spus in cursul acestei saptamani ca astazi Apple urmeaza sa organizeze o “mega promotie” in magazinele sale, incurajand posesorii de terminale iPhone 4 si iPhone 4S sa faca upgrade de la vechile terminale la cele noi. In aceasta idee Apple ofera pana la 100$ pentru un iPhone 4 si pana la 200$ pentru un iPhone 4S, sume seriose si extrem de apropiate de cele pe care un utilizator le-ar obtine prin vanzare directa pe website-urile de licitatii. Desigur ca in cazul combinarii cu un abonament utilizatorul ar face upgrade gratuit, iar exact pe acest lucru si mizeaza Apple.

  Facand aceasta campanie, compania Apple intentioneaza sa vanda o buna parte din stocul de terminale iPhone 5S si iPhone 5C prezent in magazinele sale din SUA, atacand in acelasi timp vanzarile mari ale competitorilor Android. Avand in vedere ca lansarea iPhone 6 se apropie cu pasi repezi, miscarea celor din Cupertino este cat se poate de logica si probabil cateva milioane de unitati vor fi vandute in acest weekend in SUA, upgrade-ul gratuit la cel mai recent model al iPhone fiind o propunere pe care multi nu vor ezita sa o accepte.

 • Anonimu’

  De ce nu traim si noi in SUA 🙁

 • Mostwanted

  Pt ca ne-am nascut in Romania !!

 • Adi

  Pt ca seria filmelor si automobile

 • Cristi08

  Daca satureaza piața acum sigur nu mai vând iPhone 6 la aceeași categorie de consumatori…dar si stocul de 5c cred ca ii mare:))

 • un utilizator…

  Stocul de 5c este foarte mare ca si pretul de altfel. ..

 • Atomic

  O masura disperata de a stimula vanzarile. Vanzarea cu diminuarea profitului nu este caracteristica Apple. Inseamna ca ceva se intampla.

 • anonimous

  in decembrie la Orange am primit 285E pentru un iphone 4s 16gb. Dar din pacate la noi tot a mai trebuit achitata o diferenta pentru 5s.