Apple incearca sa vanda stocul de terminale iPhone 5S si iPhone 5C din magazine o noua promotie importanta derulata astazi in SUA

  V-am spus in cursul acestei saptamani ca astazi Apple urmeaza sa organizeze o „mega promotie” in magazinele sale, incurajand posesorii de terminale iPhone 4 si iPhone 4S sa faca upgrade de la vechile terminale la cele noi. In aceasta idee Apple ofera pana la 100$ pentru un iPhone 4 si pana la 200$ pentru un iPhone 4S, sume seriose si extrem de apropiate de cele pe care un utilizator le-ar obtine prin vanzare directa pe website-urile de licitatii. Desigur ca in cazul combinarii cu un abonament utilizatorul ar face upgrade gratuit, iar exact pe acest lucru si mizeaza Apple.

  Facand aceasta campanie, compania Apple intentioneaza sa vanda o buna parte din stocul de terminale iPhone 5S si iPhone 5C prezent in magazinele sale din SUA, atacand in acelasi timp vanzarile mari ale competitorilor Android. Avand in vedere ca lansarea iPhone 6 se apropie cu pasi repezi, miscarea celor din Cupertino este cat se poate de logica si probabil cateva milioane de unitati vor fi vandute in acest weekend in SUA, upgrade-ul gratuit la cel mai recent model al iPhone fiind o propunere pe care multi nu vor ezita sa o accepte.

Articolul precedentFacebook retrage din App Store aplicatiile Poke si Camera
Articolul următorLansarea iPhone 6
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.