iPhone 6 – noi schite prezinta detalii despre design si o informatie surprinzatoare despre grosime

  Completand lista informatiilor despre design iPhone 6, astazi vedem o serie de schite noi care ar fi fost preluate din cadrul unei firme partenere a celor de la Apple. Conform detaliilor de design prezentate in aceste schite noi, iPhone 6 ar urma sa aiba o lungime de 138.14mm, o latime de 66.97mm si o grosime de doar 5.95mm, cu 1mm mai mica decat cea zvonita pena in prezent. Design-ul terminalului este extrem de similar cu cel al unui iPod Touch si in acest articol aveti o macheta a iPhone 6 comparata cu un iPod Touch 5G, asa ca puteti intelege de unde s-a “inspirat” Apple.

  Ca sa ciu sincer, schitele prezinta detalii similare cu cele oferite de catre restul schitelor aparute pana acum pe internet, semn ca iPhone 6 ar putea fi exact precum l-am vazut pana acum in toate machetele.

16 COMENTARII

  1. in concluzie dungile groase si dezgustatoare sunt cat se poate de reale… le propun ca toata carcasa sa fie din plastic ieftin, sa faca concurenta pana la capat la Samsung…

  2. mult prea subtire , pe mn ma enerveaza si 5sul meu la cat e de subtire si usor nici nu l simt in mana degeaba are metal ca il tin cu carcasa … iphone 6 si mai rau

  3. Momentan incepand cu iphone 4 si iphone 5 Apple au facut bijuterii felul cum sunt lucrate si cum arata. E deajuns sa faca un design gen Htc one dar la 6-7mm subtire si deja vor fi peste toti, nici nu trebuie prea mult deranj ca sa ridice stacheta

  4. Pai da Dante ca bine zici. Eu inca pastrez 4s u si nu ca m ar impresiona performantele ci pt design. 4-4s best phone ever had.

  5. Azi maine il compara la grosime cu hartia igienica pe 3 straturi.imi place apple,am de la 2g , am avut si iphone 5 dar am fost tare deranjat de grosime si greutate.poate iphone 6 va fi subtite dar cel putin sa pune niste plumb prin el altfel leviteaza din buzunare.acum am 4s si nu il dau.e cel mai in regula de pana acum

  6. Sa fiu sincer la 5-ul meu i-am pus din prima o “jacheta” ca mi se parea prea subtire, alunecos sa-l pot tine confortabil in mana.

  7. E foarte clar ca s-au inspirat de la htc one.Nu stiu cum vine asta vizavi de procesul intentat altora despre furt tehnologic.
    Trecand asta cu vederea am ceva f. clar de comentat: f. subțire=f. ușor de indoiat cand il ai in pantaloni la spate, la blugi.

  8. Deci cea ce gandesc eu e ca iPhone 6 nu va fi asa. Toate conceptele care sunt facute pana acum, luate din pozele care au aparut pe internet cu masurile iPhone-ului si toate alea, cred ca tot este o vrajeala de la Apple. Apple a lasat sa iasa pozele alea FALSE pe internet ca lumea sa creada ca asa va fi, dar cand va fi lansarea, va fi total diferit. Zic asta pentruca deja apar prea multe zvonuri, poze de la Foxconn si vrajeli de alea. Tot este organizat de Apple ca sa creada omeni si alte compani ca asa va fi. Inca pentru un lucru nu cred ca asa va fi iPhone 6, e pentruca sincer are un desing `de cacat´. Deci la nivelu in care e dezvoltat Apple in ziua de astazi nu cred ca poate sa scoata asa iPhone cu mai ales `dungile´ alea rotunde. Zici ca e iPhone 5C. Apple tot timpu scoate ceva diferit de alte compani, nu telefoane `rotunde´ ca Samsung si HTC. Inca o probabilitate poate fi ca iPhone-u asta din poze va fi iPhone 6C, de plastic si naspa.