Prima Pagina Apple iPhone 6 impermeabil apare in primele imagini? Este comparat cu HTC One...

iPhone 6 impermeabil apare in primele imagini? Este comparat cu HTC One M8!

  Imaginile din acest articol au aparut in cursul noptii trecute pe internet si unii le interpreteaza ca fiind o prima vizionare a unui iPhone 6 impermeabil. Daca va uitati la prima dintre ele cu atentie veti realiza ca intr-adevar vorbim despre un iPhone 6 care face o baie, insa in realitate vorbim doar despre o simpla macheta a terminalului, asa ca nu va ganditi la altceva. Pe de alta parte, interesanta este comparatia cu HTC One M8, design-urile celor doua terminale fiind destul de similare din multe privinte.

  Veti observa ca HTC One M8 are o carcasa al carui design arata aproape exact la fel precum cel al machetelor iPhone 6 si putem presupune ca versiunea finala a carcasei noului produs Apple va avea exact aceleasi margini negre care vor desparti cele 3 parti ale sale. Stiu ca multi dintre voi nu sunteti chiar atat de entuziasmati de modul in care a ales Apple sa modifice design-ul iPhone 6, stiu ca v-ati dori ceva complet diferit, insa din pacate doar atat vom primi.

 

 • olariu

  ar arata mult mai ok daca nu ar fi asa grosolane benzile negre…seamana mai mult cu un bumper..

 • mariobg

  arata brut, nefinisat, neterminat… ca si cum au fost luati pe nepregatite si s-au trezit in mijlocul procesului de proiectare ca trebuie sa il ansambleze asa sa il lanseze maine… lipseste cu desavarsire atentia la detaliile care pana acum faceau diferenta intre Apple si restul… se suceste Jobs in mormant.

 • mariobg

  vor avea mare succes skin urile sau husele ce vor acoperi spatele complet… dungile sunt grotesti, oare se duc cu acetona? :))) vad ca se jerpelesc usor si rapid…

 • . n i n e l

  daca ramane asta design’ul…ramane de vazut,dar mai mereu prin ‘scurgerile’ astea iesea la iveala adevaratul iphone

 • Radu

  Marginile alea negre ce le vedeți nu îmi par definitive, mai degrabă sunt ceva benzi adezive. Vedeți in jurul jack-ului cum se desprinde banda de pe carcasa, semn ca e lipita, nu va fi acolo. Într-adevăr insa, forma rotunjirea nu m-a atrage nici pe mine. Ca design, iPhone 4 a fost suprem.

 • Dan

  Eu sincer nu am o prb cu designul pt ca niciodata nu am cumprat iphone pt design, mie o sa imi lipseasca dual-flash

 • Mihai

  Arata rau fratilor… Htc-ul e mai elegant

 • Tudor

  Urat! Previzibil. Se vede ca nu mai e Steve Jobs. A luat design de la ipod touch pe care raposatul il avea in minte din 2000 deja.

 • dany

  Jonny Ive se ocupa de design oare?

 • gianidiamond

  Nu puneti botul la toate chinezariile(mai vb.in toamna)

 • Andreas

  Avand in vedere ca in 5s se gaseste dual flash … Este destul de greu sa credem ca in 6 acesta nu va exista, in plus peste acel bezel cu siguranta vor pune sticla de la 5/5s asa ca….(ex camera este in relief, nu este normal ca acel loc va fi acoperit cu ceva).

 • alex22

  An sa trec la nokia

 • JohnnyD

  Exact așa ne-am bătut capul si cu iPhone 5 cand vedeam machetele si am sperat pâna in ultima zi că nu va avea acele găuri in partea de jos despre care toată lumea spunea că sunt oribile si uite că Apple așa l-au scos si noi așa l-am cumpărat …
  Asta e se vede lipsa lui Steve Jobs măcar poate o să ne atragă cu iOS-ul.

 • Ovidiu

  PS: Nu conteaza ce zice lumea, oricum va fi frumos!
  PS2: Nu conteaza ce parere are lumea, Apple spune ce e frumos nu altii!!!
  PS3: Abia astept sa am ios pe un ecran mai mare :X:X:X