iPhone 6 vs iPhone 5S macheta intr-o comparatie detaliata a design-ului

  Pentru ca schitele in baza carora au fost produse machetele iPhone 6 ar fi fost preluate din interiorul fabricii Foxconn, putem trage concluzia ca exista serioase sanse ca iPhone 6 sa arate exact precum l-am vazut pana acum. Cu un design extrem de similar cu cel al iPod Touch 5G si un ecran de 4.7 inch, noul terminal se anunta a fi extrem, extrem de interesant. Din pacate ceea ce nu stim inca este exact cat de lung sau de gros va fi el, informatiile aparute pana in prezent fiind contradictorii, diferentele fiind considerabile.

  Chiar si asa, astazi vedem o comparatie detaliata cu iPhone 5S, iar tot ceea ce vedem acum am putea vedea si in toamna, dupa lansarea iPhone 6.

14 COMENTARII

  1. La cum arata cred ca o sa vina cu Android. Si nu o sa fie facut de Foxcon ci de HTC. Si nu o sa-i zica i6 ci M8. Parerea mea.

  2. nu a avut chinezoiu’ o baterie sa puna la subler sa masoare la microni?

    pe alb papanasul e mai atenuat… dar tot a lucru ieftin si facut pe fuga fara gram de inspiratie…

  3. De toata Jena ..(Apple = Gay) o ia Razna stie ca li se Cumpara Produsele si scoate un iPhone care in afara de Ecran mai mare NU are NiMiC ..

  4. Sincer sa fiu daca pe partea frontala vor reduce iar bezelurile cum au facut-o pentru iphone 5…tot ar fi un pas inainte.
    Pacat ca doar zvonul acesta si schitele acestea se dovedesc a fi reale si nu si zvonurile ca iphone 6 va veni bezel free

  5. Voi romanii va asteptati la nustiu ce sf-uri mereu…parerea mea e ca este elegant daca asta e modelul.Nu va place,nu cumparati oamenilor…

  6. Parerea mea este ca acest model nu o sa fie lansat niciodata. De ce ar scoate un iPhone cu designul uni iPhone deja existent pe piata ca fiind un “telefon” low cost (iPod 5g).