Prima Pagina Android iPhone 6 vs HTC One M8 vs Samsung Galaxy S5 vs iPhone...

iPhone 6 vs HTC One M8 vs Samsung Galaxy S5 vs iPhone 5S – comparatie detaliata (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=yzwjdURkVjs&w=580&h=370]

  iPhone 6, viitorul smartphone high-end al celor de la Apple este prezentat in diverse machete disponibile pentru vanzare in China, iar in clipul video de mai sus vedem o comparatie intre aceasta macheta si HTC One M8, Samsung Galaxy S5 sau iPhone 5S, si cel mai important, cu o banana. Dupa cum puteti vedea deja din clip, iPhone 6 are un design similar cu cele ale HTC One M8 sau Samsung Galaxy S5, iar repozitionarea butonului Power in laterala terminalului este logica pentru a putea avea acces usor la el.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=iiBNd6EolEQ&w=580&h=370]

  Lansarea iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch obliga Apple sa implementeze in terminalul sua un design similar celor utilizate in smartphone-urile Android cu ecrane mari si similaritatile in ceea ce priveste carcasele nu ar trebui sa va uimeasca. Acestea fiind spuse, avand in vedere ca toate aceste machete prezinta exact aceeasi poveste, iPhone 6 va arata precum nu smartphone Android, doar ca vea avea un feelind premium si va rula iOS 8.

 • Moise

  Cum naiba sa faci o comparatie intre un telefon care exista si o macheta ? Aia este o bucata de plastic modelata, care maine poate sa fie de alta forma. Lumea asta chiar nu mai are ce sa faca !!!

 • Lucian Palievici

  @Moise ai pus punctul pe i. Deja m-am saturat sa vad zilnic “noul” iPhone 6 … macheta.

 • Moise

  Eu zau ca nu inteleg: uite cum va arata telefonul, plecand de la o macheta facuta de unii dupa niste specuri date de altii, luate de la altii din nush ce fabrica. Ca sa nu mai zic ca trebuie sa fii cu adevarat nebun sa vrei sa iti iei macheta “cum va arata noul iPhone 6” ca sa ai ce? O bucata de plastic, slefuita si vopsita. Doamne, mare e gradina!!!!
  Imi doresc sa scoata Apple un telefon sa arata total diferit, asa incat toti sa si-o fure !! mama ce o sa ma distrez atunci.

 • Victor Preda

  N-ati inteles nimic ,, asta e strategia Apple de a promova noul iPhone 6 ,, iPhone 5S a disparut din schema inca din Decembrie anul trecut ,,
  Pai cum vrei sa-ti promovezi produsele ( ca esti calica Apple , nu dai bani pe publicitate ) precum Samsung care plateste legal milioane ,, noi suntem Americani , vrem moca , asa ca fentam pubicitarea legala si practicam publicitatea mascata prin scapari controlate de informatii care sunt preluate de X ,Y , Z ,,
  Asta e strategie Apple din 2010 ( vezi iPhone-ul 4 pierdut intr-un bar si cumparat de Gizmodo ) , un scandal ce a facut inconjurul lumii ,,