Iata ce limitari impune Apple pentru trimiterea de email-uri prin iCloud

  iCloud Mail este un serviciu de emai lansat de catre Apple in anul 2011 impreuna cu iOS 5, compania americana oferind tuturor posesorilor de iDevice/Mac-uri un cont de email gratuit cu un username ales de catre ei. Pentru ca vorbim totusi despre un serviciu gratuit, compania Apple impune si limitari in ceea ce priveste utilizarea sa, astfel ca intr-un document tehnic descrie ceea ce putem face sau nu cu iCloud Mail.

  • The total number of messages you can send each day (200 messages)
  • The number of recipients to whom you can send each day (1000 recipients)
  • The maximum number of recipients per message (100 recipients)
  • The size of incoming and outgoing messages (20 MB)

  In baza informatiilor disponibile acolo aflam ca zilnic putem trimite maxim 200 de email-uri catre maxim 1000 de persoane, fiecare mesaj putand avea un numar maxim de 1000 de destinatari, marimea maxima a unui email fiind de 20 MB. Prin aceste limitari compania Apple incearca sa evite utilizarea serviciilor sale pentru spam si este cat se poate de clar ca nimeni nu va putea face acest lucru in aceste conditii.

  Era de asteptat ca Apple sa limiteze serviciile oferite gratuit utilizatorilor sai si probabil unii dintre voi stiau despre ele, iar acum veti sti de ce uneori nu puteti trimite mai multe email-uri.