Transformers: Age Of Extinction este pregatit pentru lansare in App Store

  Transformers: Age Of Extinction este un nou film din celebra serie Transformers, el urmand a fi lansat oficial in cinematografe in perioada urmatoare. Precum orice film care se respecta, si Transformers: Age Of Extinction va avea un joc dedicat platformei iOS, primele imagini fiind prezentate in cursul acestei zile de catre compania dezvoltatoare Dena. Dupa cum probabil va imaginati deja, voi veti avea rolul de a lupta impotriva unei invazii a decepticonilor, toti Autobotii fiind disponibili in diverse misiuni.

  Practic misiunea de a salva pamantul nu s-a sfarsit dupa distrugerea inamicilor in versiunea anterioara a aplicatiei, asa ca Optimus Prime si echipa sa de Autoboti sunt chemati din nou la datorie pentru a proteja Tera. Avand un motor grafic modern, jocul urmeaza indeaproape povestea filmului ce va fi disponibil pe marile ecrane, asa ca veti avea parte de o experienta cat se poate de interesanta.

  Filmul Transformers: Age Of Extinction va fi lansat pe data de 27 iunie in cinematografe, jocul urmand a fi disponibil pana atunci in App Store.