iTunes 11.2 a fost lansat de catre Apple

  Lansand OS X Mavericks 10.9.3 pentru posesorii de Mac-uri, compania Apple a facut disponibila inclusiv versiunea 11.2 a iTunes prin intermediul sistemului sau de actualizari. Noua versiune a programului este disponibila atat pentru Windows, cat si pentru OS X, iar ea aduce imbunatatiri pentru sistemul de podcast-uri disponibil in aplicatie si rezolvarea unei probleme care genera imposibilitatea de a mai utiliza aplicatia in anumite situatii.

This update includes the following improvements: 

Improved Podcast Browsing 
-Quickly find episodes you haven’t listened to in the new Unplayed tab 
-Browse episodes that are available to download or stream in the Feed tab 
-Save your favorite episodes to keep them on your computer 
-Episodes can now be automatically deleted after you play them 

This update also resolves an issue where iTunes may become unresponsive when updating Genius and improves overall performance and stability. Podcasts for iOS 2.1 or later is recommended when syncing podcast episodes. 

  Avand in vedere ca Apple nu mai blocheaza de ceva vreme solutiile de jailbreak prin update-uri ale iTunes, puteti fi siguri ca nici iTunes 11.2 nu afecteaza in vreun fel jailbreak-ul facut folosind evasi0n7. iTunes 11.2 poate fi instalat fie folosind sistemul Software Update disponibil in Windows sau OS X, fie butonul Check for Updates al aplicatiei, fie prin descarcarea intregului pachet din website-ul Apple si instalarea sa separata.

1 COMENTARIU