WhatsApp Messenger nu functioneaza in intreaga lume

  WhatsApp Messenger, cea mai populara aplicatie de mesagerie text de pe glob nu functioneaza in momentul de fata pentru utilizatorii din intreaga lume. Ca de obicei, nimeni nu stie de ce nu functioneaza WhatsApp Messenger pentru utilizatori, insa aceasta este cea de-a treia oara in ultimele luni cand serviciul este inactiv, achizitionarea sa de catre Facebook generand mai multe probleme decat altceva.

   Avand peste 500 de milioane de utilizatori activi in fiecare luna in intreaga lune, reteaua WhatsApp Messenger este cea mai mare de acest gen, miliarde de mesaje si poze fiind partajate prin ea zilnic. CEO-ul WhatsApp Messenger a promis ca situatii de acest gen nu se vor mai repede, in urma ultimei perioade de indisponibilitate, insa iata ca in final lucrurile sunt complet diferite.

  Aplicatia WhatsApp Messenger este disponibila gratuit in App Store.

UPDATE: Serviciile au revenit la normal.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

DESCARCA





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 23.8 Mb


16 COMENTARII